AK Parti Tokat Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Yüksel Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Tokat Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Yüksel Açıklaması

AK Parti Tokat Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Dilek Yüksel, "Çağ açan ve çağ kapatan AK Parti, bu seçimden de büyük bir zaferle çıkacak" dedi.

26.05.2015 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Tokat Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Dilek Yüksel, "Çağ açan ve çağ kapatan AK Parti, bu seçimden de büyük bir zaferle çıkacak" dedi.

Yüksel, Tokat ve Yalova'daki yoğun seçim çalışmalarının ardından, 28 Mayıs-1 Haziran tarihlerinde İsveç'te yurtdışı seçim çalışmalarında bulunacak.

AK Parti kurulduktan sonra parti teşkilatlarında değişik kademelerde görevler aldığını hatırlatan Yüksel, şunları kaydetti:

"Allah bana iki dönem milletvekili olarak Tokatımıza, ülkemize, demokrasimize, kutlu davamıza hizmet etmeyi nasip etti. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'na ve AK Kadrolarımıza yol arkadaşlığı yapmayı nasip etti. Bir neferi olarak partimin, milletimizin hizmetkarı olmaktan her daim onur duyduğum bu kutlu dava şahsımın değil ümmetin ortak davasıdır. Küllerinden yeniden dirilen medeniyetimizin kutlu yürüyüşünün devam etmesi, verdirilen 100 yıllık zoraki aranın noktalanması için; ülkemizdeki istikrarın ve büyümenin sürmesi, 2023 ve 2071 hedeflerine ulaşılabilmesi için 7 Haziran'da 400 milletvekiliyle başkanlık sistemine geçmemiz gerekiyor. AK Parti olarak kazanacağımız her zafer, gönül coğrafyamızdaki vesayetlere de son verecek. Çağ açan ve çağ kapatan AK Parti, bu seçimden de büyük bir zaferle çıkacak."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Tokat Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Yüksel Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement