AK Parti Trabzon İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Trabzon İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Trabzon İl Başkanlığının ekim ayı danışma meclisi toplantısı yapıldı.

19.10.2014 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Trabzon İl Başkanlığının ekim ayı danışma meclisi toplantısı yapıldı.

Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'ndeki toplantıya TBMM Grup Başkan Vekili Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Aydın Bıyıklıoğlu, Safiye Seymenoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve teşkilat mensupları katıldı.

Günnar, burada yaptığı konuşmada, ilçe kongreleri öncesindeki en son danışma meclisini yaptıklarını belirterek, "AK Parti, kurulduğu günden günümüze kadar teşkilat mensuplarıyla çok büyük başarılara imza attı. Milletvekillerimizi, hükümetimizi, kurucu genel başkanımız, efsanevi Başbakanımız ve şimdiki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile dünyanın en iyi ülkeleri arasında yer aldık. Bunda en büyük pay yeni neslimizindir" dedi.

Milletin emanetine layıkıyla sahip çıkan tüm teşkilatlarının milletin duasına mazhar olmayı hak ettiğini belirten Günnar, bu dualar karşılığında hizmetlerinin de devam edeceğini söyledi.

Gümrükçüoğlu da Güneydoğu'yu kan gölüne çevirmeye gayret edenlere halkın müsaade etmeyeceğini söyleyerek, "Demokrasiden nasibini almayanlara kimse itibar etmesin. Bu ülkeyi omuzlarında taşıyan siz teşkilat mensuplarımızsınız. Trabzon büyükşehirde ve ilçelerimizde büyük başarılara imza atan siz teşkilat mensuplarımızı tebrik ediyorum" diye konuştu.

İlçe ve il kongrelerinde Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın hiç bir şekilde müdahil olmayacağını anlatan Gümrükçüoğlu, "Hepiniz kardeşimizsiniz. Hepinizi kucaklamak vazifesinde ve onun bilincinde ve şuurundayız. Aynı birlik ve beraberdik sürerken, şu adayı, bu adayı destekliyor diye duyarsanız katiyen inanmayın. Hepinizi aynı sevgi ve saygı ile kucaklayacağız" ifadelerini kullandı.

Konuşmalarının ardından partide üç dönemini dolduran ilçe başkanlarına protokoldekilerce plaketleri takdim edildi. - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Trabzon İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement