AK Parti Trabzon İl Kadın ve Gençlik Kollarından Kutlu Doğum Programı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Trabzon İl Kadın ve Gençlik Kollarından Kutlu Doğum Programı

AK Parti Trabzon İl Kadın ve Gençlik Kollarından Kutlu Doğum Programı

AK Parti Trabzon İl Kadın ve Gençlik Kolları tarafından Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde ‘Kutlu Doğum’ programı düzenlendi.

22.04.2015 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Trabzon İl Kadın ve Gençlik Kolları tarafından Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde 'Kutlu Doğum' programı düzenlendi.

Programa AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Adayları Ayşe Sula Köseoğlu ve Nihat Tosun, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, İl Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Halim Yılmaz, İlçe Başkanları, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Kutlu Doğum programı Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Programda konuşma yapan İl Başkanı Haydar Revi, "Peygamber efendimizin kutlu doğumunu kutladığımız bugünlerde İl Kadın ve Gençlik Kollarımız böyle güzel bir program organize etmesi bizleri mutlu etmiştir. Çok kıymetli Bekir Develi ve Servet Tekin'in de programda olması ayrıca güzel oldu. Rabbim, Peygamber Efendimizin hayatını örnek alarak yaşamayı hepimize nasip eyler inşallah. Efendimizi sadece anmak yetmez onu anlayıp özümsemekte gerekir. Şahsım başta olmak üzere her bir Müslümana bu önemli görev düşmektedir" dedi.

Programda Bekir Develi ve Servet Tekin katılımcılarla keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi. Develi okuduğu şiirlerle ve anlattığı hikayelerle salondakileri mest ederken, Tekin de ilahiler okuldu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Trabzon İl Kadın ve Gençlik Kollarından Kutlu Doğum Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement