AK Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Politika

AK Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

AK Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

AK Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu haftalık olağan toplantısı parti binasında gerçekleştirildi.

25.08.2015 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu haftalık olağan toplantısı parti binasında gerçekleştirildi.

Toplantıya, İl Başkanı Haydar Revi'nin davetiyle Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'da hazır bulundu.

Toplantıda gündeme dair açıklamalarda bulunan Başkan Revi, "Genel seçimlerin ardından ortaya çıkan tablo sonrası biz erken seçime de koalisyona da hazır olduğumuzu ifade etmiştik. Hüsnü niyetli bir yaklaşımla partimizin yürüttüğü koalisyon çalışmaları sonuç vermedi ve Kasım ayında tekrardan seçime gidiliyor. AK Parti Trabzon kadroları olarak biz seçime hazırız, Allah yardımcımız olsun." dedi.

TRABZON'DAN GEREKLİ YARDIMLAR GİTTİ

Artvin Hopa'daki sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet dileyen Başkan Revi, " Hopa'da meydana gelen doğal afet sonrasında hayatını kaybeden vatandaşlarımızın yakınlarına sabırlar diliyorum. Bu konuda şehrimizdeki yetkili kurumlar kısa sürede harekete geçip gerekli yardımları ulaştırdı. Bu yardımlar hem teknik hem de insan gücü açısından oldu ve oradaki arama kurtarma çalışmalarına katıldılar. Üstün bir gayret göstererek can siperane çalışan arama kurtarma ekiplerine de Allah'tan kolaylıklar diliyorum. Rabbim memleketimize ve milletimize zeval vermesin." şeklinde konuştu.

BUGÜN DE FIRSAT VERMEYECEĞİZ

Son günlerde yaşanan terör olaylarına değinen Başkan Revi, "Ülkemizde son günlerde yaşanan terör olaylarında vatanımızı ve milletimizi savunmak namına canlarını siper edip şehit düşen güvenlik güçlerine Allah'tan rahmet diliyorum. Rabbim kardeşlerimizin ailelerine sabırlar versin. Ülke olarak PKK veyahut ismi her ne olursa olsun vatanımızı bölmeye çalışan terör örgütlerine dün olduğu gibi bugün de fırsat vermeyeceğiz. Başta Türk Silahlı Kuvvetleri personellleri olmak üzere Emniyet Mensuplarımızın Allah yardımcıları olsun." diye konuştu.

HİZMETLER HAKKINDA BİLGİLENDİRDİ

Toplantıda yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon'un her köşesine hizmet getirmek için çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini kaydetti.

Başkan Gümrükçüoğlu birlik ve beraberlik içerisinde AK Belediye olarak çalışmaların bundan sonra da sürdüreceklerini ifade ederek, Büyükşehirle birlikte Trabzon'un çok güzel hizmetler almaya başladığını söyledi. Merkezi hükümetle birlikte yaptıkları büyük projelerin yanında bu yıl başlattıkları asfaltlama ve beton yol hamlelerinin yanı sıra su ve altyapı çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüklerini kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, 5 yıllık görev sürelerinin sonuna kadar Trabzon genelinde 250 milyonluk asfalt ve beton yol yapmayı planladıklarını, ihtiyaca göre bunu 300 milyona çıkarabileceklerini sözlerine ekledi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement