AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Adnan Günnar'a Memur Sen'den Destek - Son Dakika
Yerel

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Adnan Günnar'a Memur Sen'den Destek

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Adnan Günnar\'a Memur Sen\'den Destek

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Adnan Günnar, Memur Sen Trabzon İl Temsilciliği’ni ziyaret ederek, Başkan Mehmet Kara ve yönetim kurulu ile bir araya geldi.

19.03.2015 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Adnan Günnar, Memur Sen Trabzon İl Temsilciliği'ni ziyaret ederek, Başkan Mehmet Kara ve yönetim kurulu ile bir araya geldi.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Adnan Günnar, teşkilatların yanı sıra sivil toplum kuruluşları, meslek odaları ve sendika ziyaretlerinde büyük destek görüyor. Günnar, bu kapsamda ziyaret ettiği Memur Sen Trabzon Temsilciliğinde büyük coşkuyla karşılandı. Burada bir konuşma yapan Günnar, "Türkiye 3 Kasım 2002 seçimlerinden bu yana yaklaşık 13 yılda imza attığı atılımlarla, hem bölge hem de dünya ülkelerinin ilgisini çekecek boyutta ilerleme kaydetti. AK Parti'den önce Türkiye'nin yatırımlar dursun memur maaşının dahi ödenemiyordu. AK Parti ile birlikte ülkemiz çağ atlamıştır. Duble yollar, hastaneler, okullar, hızlı tren çalışmaları, çok sayıda hizmetler gelmiştir. Borç alan Türkiye borç verir duruma gelmiş. AK Parti ile sadece ekonomi konusunda değil, özgürlükler konusunda da çok büyük gelişmeler yaşanmıştır. AK Parti'den önce çocuklarımız başörtüsü ile üniversitelere giremiyordu. Şimdi sadece üniversiteler değil kamu kurumlarında da kıyafette serbestlik gelmiştir. Tüm bunlar gerçekleşirken Memur Sen her zaman bizim yanımızda olmuştur. Çok büyük katkıları olmuştur. Şimdi önümüzde 2023-2053, 2071 hedeflerimiz var. Yeni Türkiye hedefimiz var. Yeni Türkiye'nin inşası aşamasında Memur-Sen bünyesindeki tüm sendikalara büyük görevler düşmekte. Bu dönemde Memur-Sen gibi gerçek manada bir sivil toplum hareketinin, sendikal ve sosyal anlamda bizlere her zaman olduğu gibi büyük destek olacaktır" dedi.

Trabzon'a önemli hizmetler kazandırma arzusu içerisinde olduğunu kaydeden Günnar, "Bende sizlerle gibi memuriyetten gelme bir kardeşinizim. Yaşanılan zorlukları yakinen biliyorum. Trabzon'a hizmet veren Sivil Toplum Kuruluşları ile Sendikalarımızla her zaman uyum içinde çalıştık. Bunların en büyük örneği de Memur Sen'dir. İl Başkanlığı dönemimizde sizlerle çok uyumlu bir çalışma içinde olduk. Bu çalışmalarımız bundan sonrada devam edecektir. Şimdi Milletvekili aday adayı olarak sizlerin yanındayım. Trabzon'a önemli hizmetler kazandırma arzusu içerisindeyiz. Bizleri tüm sendikalarınızın temsilcileri ile yoğun bir kalabalıkla karşılamanız oldukça memnun etmiştir. Allah sizlerden razı olsun. Dua ve desteklerinizi bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Memur-Sen Trabzon İl Temsilcisi Mehmet Kara ise konuşmasında, 2015 seçimlerinde AK Parti'nin başarısının Trabzon'un önünü açacağına dikkat çekerek "Bugün ortak paydada bizlerin ve sizlerin güçlü olması gerekir. Trabzonumuz ve ülkemizin gelişmesi için inşallah sizlerle beraber çalışacağız. Sizlerin bize vereceği destekle bu kadim şehrimizi kalkındıracağız ve ortak bir akıl üreteceğiz. Adnan başkanımızla il başkanlığı görevinde çok uyumlu çalıştık. Bizlere göstermiş olduğu ilgi ve alakayı unutamayız. Çalışmalarını beğeniyoruz. Trabzon için önemli bir isim olduğuna inancımız tamdır. Milletvekilliği yolunda kendisine başarılar diliyoruz. Kendilerini Trabzon'un temsilcisi olarak mecliste görmeyi bekliyoruz" diye konuştu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Adnan Günnar'a Memur Sen'den Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement