AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Günnar: "Türk Lirasından 6 Sıfır Atılarak Kalkınma Hamlesi... - Son Dakika
Yerel

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Günnar: "Türk Lirasından 6 Sıfır Atılarak Kalkınma Hamlesi...

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Günnar: "Türk Lirasından 6 Sıfır Atılarak Kalkınma Hamlesi...

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Dr. Adnan Günnar, Türk lirasından 6 sıfır atılarak kalkınma hamlesinin atıldığını söyledi.

06.05.2015 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Dr. Adnan Günnar, Türk lirasından 6 sıfır atılarak kalkınma hamlesinin atıldığını söyledi.

Seçim çalışmaları çerçevesinde DSİ 22. Bölge Müdürlüğü, Şoförler ve Otomobilciler Odası Toplantısı, Akçaabat Yıldızlı ve Derecik Karamanlı ziyaret programlarını gerçekleştiren Günnar, "Bizler halkın sevdalıları olarak vatandaşımızın en iyi hizmeti alabilmesi için tüm gücümüzü seferber ediyoruz" dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Dr. Adnan Günnar, Devlet Su İşleri (DSİ) Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti. DSİ Trabzon Bölge Müdürü Mahmut Berber'e 'Hayırlı Olsun' dileklerini ileten Günnar, DSİ'nin Trabzon'da çok büyük yatırımlara imza attığını ifade ederken, dere ıslahlarından, HES'lere, barajlardan göletlere kadar çok sayıda projeye imza atılarak tamamlandığını söyledi.

Yıldızlı ve Derecik Karaman mahallerinde vatandaşlarla bir araya gelen Günnar, vatandaşları her zaman dinlemeye hazır olduğunu dile getirerek, "AK Parti iktidarıyla sağlık alanında çok ciddi dönüşümler yaşandı. Artık insanlarımız, hastane köşelerinde mağdur edilmiyorlar. Üstelik evde bakım hizmetleriyle bakıma muhtaç hastalarımıza özel tedaviler uygulanıyor. Tam donanımlı, son teknoloji ürünlerinin içinde bulunduğu yeni hastaneler yapılıyor. Otel konforundaki hastanelerimizin sayıları tüm Türkiye'de artıyor. Aslına bakarsanız birçok Avrupa ülkesi ve Amerika'da bu tip hizmetler sunulamıyor. Sunulsa bile ağır ücretler ödetiliyor. Bizler halkın sevdalıları olarak vatandaşlarımızın en iyi hizmeti alabilmesi için tüm gücümüzü seferber ediyoruz. Bu hizmetlerin artarak devam edebilmesi için ise halkımızın desteğine ihtiyacımız var" dedi.

"TÜRK PARASI ARTIK DEĞERLİ"

Günnar, "Vatandaşlarımızın bize olan teveccühü doğru yolda olduğumuzu bir kez daha gösterdi. Her gittiğimiz yerde büyük bir ilgiyle karşılanıyor, destek sözüyle ayrılıyoruz. Heybetli ve güçlü bir destekle yeniden büyük Türkiye'yi inşa edeceğiz. Paramızdan 6 sıfır atılarak ekonomimiz artık kalkındı. Kimse, döviz bürolarına koşarak dolar yapmıyor. Neden? Çünkü artık Türk Parası da çok değerli. Bakın elimde eski paralar var. Eski 5 milyon, ve 500 bin lira. Bunlar ne kadar değersiz paralardı. Bu paralarda artık çoklu sıfırlar yok. Zamanında bu paralara neden 6 sıfır konuldu. Paramızdan sıfırlarımızı atarak kalkınma hamlemizi de geliştirdik. Uçağın burnu artık kalktı ve 2023 yolunda ilerliyor" diye konuştu.

Günnar, tüm vatandaşlara, sandıklara gitme çağrısında bulunarak, mutlaka herkesin sandığa giderek, oy kullanmalarını istedi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Günnar: 'Türk Lirasından 6 Sıfır Atılarak Kalkınma Hamlesi... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement