AK Parti Van Milletvekili Bilici'den İnanç'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti Van Milletvekili Bilici'den İnanç'a Ziyaret

AK Parti Van Milletvekili Mustafa Bilici ve İl Başkanı Zahir Soğanda, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç'ı makamında ziyaret etti.

18.09.2014 15:10  Güncelleme: 13:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Van Milletvekili Mustafa Bilici ve İl Başkanı Zahir Soğanda, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç'ı makamında ziyaret ederek "hayırlı olsun" dileklerinde bulundu.

Milletvekili Bilici, ziyarette sporun dostluk, ahlak ve sağlık demek olduğunu belirterek, İnanç'ın Van'ın gençlerinin yetişmesinde ve sportif faaliyetlerde önemli hizmetlere imza atacağına inandığını söyledi.

AK Parti İl Başkanı Zahir Soğanda ise İnanç'a başarı dileklerini ilettikten sonra kent adına güzel hizmetlerde bulunacağına inandığını ifade etti.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten İnanç da, "Sayın milletvekilimize, il başkanımıza ve AK Parti yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyarete, İpekyolu İlçe Başkanı Rasim Aslan, Tuşba İlçe Başkanı Naif Şabu, Edremit İlçe Başkanı Halis Bayramoğlu, Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Necla Orbay, Tuşba Belediye Başkan Vekili Yaşar Ergün, Gürpınar Eski Belediye Başkanı Yaşar Fuat Atan, Gürpınar İlçe Başkanı Halit Toktaş, Saray İlçe Başkanı Şeref Çevik ve Gürpınar İlçe Başkanı Hayrullah Tanış katıldı. - Van

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Van Milletvekili Bilici'den İnanç'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement