Manisa'dan Seçilen AK Parti ve CHP Vekilleri Mazbatalarını Aldı - Son Dakika
Güncel

Manisa'dan Seçilen AK Parti ve CHP Vekilleri Mazbatalarını Aldı

Milletvekili Genel Seçiminde Manisa'dan milletvekili seçilen AK Parti ve CHP adayları, mazbatalarını İl Seçim Kurulundan aldı.

12.06.2015 20:06  Güncelleme: 22:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Mazbata töreni yapılacak salondan detay görüntüler- AK Partili milletvekillerinin mazbatalarını il seçim kurulu başkanından almaları- AK parti'li milletvekilllerini adliye sarayı önünde basın açıklaması yapmaları- CHP'li milletvekillerinin mazbatalarını almalarından görüntüler- Toplu fotoğra çekilmeleri ve adliye sarayı önünde açıklama yapmaları Milletvekilleri mazbatalarını alıyor- Manisa'dan milletvekili seçilen AK Parti ve CHP adayları mazbatalarını aldı Milletvekili Genel Seçimi'nde Manisa'dan milletvekili seçilen AK Parti ve CHP adayları, mazbatalarını İl Seçim Kurulundan aldı. İl Seçim Kurulu Başkanı Ramazan Uçak, Adliye Sarayı Konferans Salonu'nda, AK Parti'den 25. dönem milletvekilleri seçilen Recai Berber, Selçuk Özdağ, Uğur Aydemir ve Murat Baybatur'a mazbatalarını takdim etti.Berber, gazetecilere açıklamasında, seçimlerde görev yapan ve emeği geçen herkese teşekkür ederek, milletin verdiği emanete sahip çıkacaklarını söyledi.İl genelinde 17 ilçeden 13'ünde ilk sırada yer aldıklarını belirten Berber, "Memleketimize hizmet noktasında, 13 yıllık birikimlerin kaybedilmemesi noktasında üzerimize düşen sorumluluğu alacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.Uçak'ın mazbatalarını teslim ettiği CHP milletvekilleri Mazlum Nurlu ve Tur Yıldız Biçer de partililerle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra, desteklerinden dolayı Manisalı seçmen ve partililere teşekkür etti.Şehir dışında olan CHP'den 1. sırada Manisa milletvekili seçilen Özgür Özel'in ise mazbatasını hafta sonu alacağı bildirildi. Öte yandan MHP'den Manisa milletvekili seçilen Erkan Akçay ile Zeynel Balkız'ın ise pazartesi günü mazbatalarını alacakları öğrenildi.

Manisa\'dan Seçilen AK Parti ve CHP Vekilleri Mazbatalarını Aldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Manisa'dan Seçilen AK Parti ve CHP Vekilleri Mazbatalarını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement