AK Parti ve MHP Yan Yana Seçim İrtibat Bürosu Açtı - Son Dakika
Politika

AK Parti ve MHP Yan Yana Seçim İrtibat Bürosu Açtı

AK Parti ve MHP Yan Yana Seçim İrtibat Bürosu Açtı

Adıyaman’da AK Parti ile Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) seçim bürosu yan yana açıldı.

05.10.2015 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'da AK Parti ile Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) seçim bürosu yan yana açıldı.

AK Parti 7 Haziran seçimlerinde kullandığı seçim bürosunun bulunduğu yeri 1 Kasım seçimleri için kiralarken, MHP de AK Parti seçim bürosunun yanına seçim irtibat bürosu açtı. Atatürk Bulvarı üzerinde açılan AK Parti ve MHP seçim irtibat bürosunun arasında sadece bir dükkan bulunuyor. AK Parti ve MHP seçim çalışmalarıyla ilgili seçim irtibat bürolarını bayraklarla süsledi.

AK Parti İl Başkanı Seyfettin Bilen konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Biz 7 Haziran seçim sonuçlarından dolayı karargahımızı dağıtmadık. Olası bir seçimde kullanmak için bekledik. Mülk sahibinden müsaade istedik. Seçim koordinasyon merkezini muhafaza ettik. Ancak bunu seçim çevremizle paylaştık. MHP teşkilatı orada yeni bir yer tuttu. Yetkililerle görüştük. Yasal bir engel yok ama fiili duruma neden oluyor. Adıyaman demokratik olgunluğa sahip olumsuz bir şey çıkacağını düşünmüyoruz. Ancak olası art niyetlilerin önüne geçebilmek, istenmeyen bir durumun ortaya çıkmaması için önlem alınması için yetkililerle görüşüyoruz" dedi.

MHP İl Başkanı Hüseyin Özgün ise kendilerinin AK Parti'den önce yer için müracaatta bulunduklarını belirterek, "Biz MHP olarak problem değil uzlaşı partisiyiz. Biz 1 Kasım seçimleri için müracaat ettik ve yerimizi açtık. AK Parti bizden sonra burayı açtı. Birlik ve beraberlik içerisinde bu seçim sürecini geçirmeye çalışacağız. İki tarafta sıkıntı çıkmaması için elinden geleni yapacaktır" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti ve MHP Yan Yana Seçim İrtibat Bürosu Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement