AK Parti Yalova İl Yönetim ve Yürütme Kurulu Üyesi Karagözlü Partisinden İstifa Etti - Son Dakika
Güncel

AK Parti Yalova İl Yönetim ve Yürütme Kurulu Üyesi Karagözlü Partisinden İstifa Etti

AK Parti Yalova İl Yönetim ve Yürütme Kurulu Üyesi Karagözlü Partisinden İstifa Etti

AK Parti Yalova İl Yönetim ve Yürütme Kurulu Üyesi Burhan Karagözlü, partisinden istifa ettiğini bildirdi.

24.08.2016 18:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Yalova İl Yönetim ve Yürütme Kurulu Üyesi Burhan Karagözlü, partisinden istifa ettiğini bildirdi.

Karagözlü yaptığı yazılı açıklamada, 19 Mayıs 2012' de yönetim kurulu üyesi olarak göreve başladığım ve o günden bu güne AK Parti ailesinin içinde bulunmaktan şeref duyduğumu belirtti.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile hiçbir ilgisinin olmadığını ve kandırıldığını ileri süren Karagözlü, şunları kaydetti:

"Sayın Cumhurbaşkanımızın en yakınındakiler, hatta yaveri, Sayın Genel Kurmay Başkanımızın yıllardır hizmetlerini gerçekleştirenler, Sayın Efkan Ala'nın açıklamasına istinaden 7 bin istihbarat görevlisinin 6 bin 500'ü yıllarca gerçek kimliklerini saklayarak herkesi kandırmıştır. Dolayısıyla partimizi yıpratmak için kullandıkları Atalay Demirci ile arkadaşlığımızda yukarıda bahsettiğim gibi ben de kandırılanlardanım. Zaten Atalay Demirci'nin nikah şahitliğini yaptığı zaman haziran 2013 tarihiydi. Bana kesinlikle Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) ile ilgili tek bir cümle etmediği için onun gerçek kimliğini bilme şansım yoktu."

İkbal Gürpınar'la STV'de yayınlanan yardım programı vesilesiyle tanıştıklarını ve bu yüzden bazı kesimlerce yıpratıldığını belirten Karagözlü, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"İlk eşim İkbal Gürpınar ile Sayın Cumhurbaşkanımız, değerli eşleri Sayın Emine Erdoğan ve 5 bakanımızın şahitliğinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek beyefendinin kıydığı nikahla evlendik. İkbal Gürpınar'la STV'de yayınlanan yardım programı vesilesiyle tanışmıştık. O günler, AK Parti öncesinin enkazının tam olarak kaldırılamadığı günlerdi. Türkiye için AK Parti bir milat olmuştur. Bunu ülkemizin düşmanları bile kabul etmektedir. Ülkemize dört bir yandan saldırmalarının da sebebi budur. AK Parti'nin yerel yönetim anlayışı sayesinde şimdi çok şükür fakirimiz kalmadı. Ama o zamanlar durum böyle değildi. Biz yardım eden aile pozisyonundaydık. O günlerde yardım amaçlı okul yapımı, öğrenci bursu gibi birçok konuda sanırım FETÖ'ye yardım etmeyen yok gibidir. Yine malzeme yaptıkları eski eşim İkbal Gürpınar'ın STV ile ilgili 'Beni tekrar işe aldırdı' şeklindeki açıklaması, 2006 yılına ait bir olaydır. Yine basının malzeme yaptığı Yalova Aktif Sanayiciler İş Adamları Derneği (YASİAD) üyeliğimi 17-25 Aralık'taki hain girişimlerden hemen sonra gerçek yüzlerini gördüğümden sonlandırdım, istifa ettim."

Kendisi ile ilgili iftira, yıpratma olaylarına malzeme yaptıkları her konunun çok öncesine dayandığına vurgu yapan Karagözlü, açıklamasında, şu bilgilere yer verdi:

"Ülkemizin yöneticilerini kandırdıkları gibi beni de kandırmayı başarmışlardır. Hiçbir zaman FETÖ ile ilgili tek bir faaliyetim, girişimim, ilişkim yoktur. Varmış gibi gösterip aşkla hizmet verdiğim AK Parti'den beni uzaklaştırmaya çalışanların niyetleri ortadadır. Onların tuzağına asla düşmeyeceğim. AK Parti gibi alnım aktır. Bana dilediklerini söyleyebilirler. Ama partime daha fazla zarar vermelerine asla müsaade etmeyeceğim için AK Parti Yalova İl Yönetim ve Yürütme Kurulu üyeliğimden istifa ediyorum. Görevden istifa etmem hiçbir şeyi değiştirmeyecek. Aynı şevk ve heyecanla, canım pahasına AK Parti'ye ve ülkemize hizmet etmeye, FETÖ ve bunun gibi şeref yoksunu, hain kuruluşlarla mücadele etmeye devam edeceğim."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Yalova İl Yönetim ve Yürütme Kurulu Üyesi Karagözlü Partisinden İstifa Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement