AK Parti'ye 'Hayırlı Olsun' Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

AK Parti'ye 'Hayırlı Olsun' Ziyaretleri

AK Parti\'ye \'Hayırlı Olsun\' Ziyaretleri

AK Parti Samsun İl Başkanlığı 5. Olağan İl Kongresi’nin ardından göreve seçilen AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel’e ’hayırlı olsun’ ziyaretleri devam ediyor.

13.02.2015 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Samsun İl Başkanlığı 5. Olağan İl Kongresi'nin ardından göreve seçilen AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel'e 'hayırlı olsun' ziyaretleri devam ediyor.

AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel'e teşkilat üyeleri, sivil toplum kuruluşları, farklı kurum ve kuruluşlardan ziyaretler sürüyor. Bu anlamda; İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Ayvacık İlçe Başkanı Kadir Kızılkan, Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, Tekkeköy İlçe Başkanı Yusuf Güngör, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, ilçe teşkilatlarının Kadın ve Gençlik Kolları'nın başkanları, ilçe yönetim kurulu üyeleri, ilçe belediye meclis üyeleri, bazı sivil toplum kuruluşlarının yetkilileri, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Eyüp Güler ve yönetimi, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel'i makamında ziyaret ederek 'hayırlı olsun' temennisinde bulundular ve başarı dileklerini ilettiler.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel ise, "Samsunumuzun her alanda daha nasıl çok faydalı olabiliriz düşüncesi ile gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu anlamda kamu, kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve teşkilatlarımızla her zaman fikir alışverişinde bulunuyoruz. Sizlerden aldığımız fikir ve bilgiler çalışmalarımıza yön veriyor. Önemli bir sürece doğru ilerliyoruz. Haziran ayında yapılacak olan genel seçimlerin önemini her platformda anlatıyoruz. Ülkemizin geleceğe dair hedeflerine ulaşması adına genel seçimler çok önemli. Bu bilinçle teşkilat üyelerimiz ile birlikte, birlik ve beraberlik içinde ilimiz, ülkemiz ve milletimiz için çalışmaya hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşünceler içinde gösterdiğiniz ilgi, alaka ve destekten ötürü sizlere çok teşekkür ediyorum" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'ye 'Hayırlı Olsun' Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement