AK Parti'ye Katıldılar - Son Dakika
Yerel

AK Parti'ye Katıldılar

AK Parti\'ye Katıldılar

Kütahya’da, aralarında Saadet Partisi (SP) Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve Demokrat Parti (DP) üyesi de toplam 135 kişi AK Parti’ye katıldı.

29.10.2015 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'da, aralarında Saadet Partisi (SP) Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve Demokrat Parti (DP) üyesi de toplam 135 kişi AK Parti'ye katıldı.

Parti binasında düzenlenen törene AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz, Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz ve parti yöneticileri katıldı.

AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz, MHP'den Fatih Canan, Fatih Görü, Ertan Taş ve Eyüp Gürbüz, DP üyesi Ramazan Kurtulmuş, Caner Kurtulmuş, Özkan Kısa, Kamil Vakıf, Abdülkadir Kurtulmuş ve Ramazan Şahin, SP'den Cezmi Perçinoğlu ve İsmail Sevim ile şimdiye kadar hiç bir partiye üye olmayan 123 kişinin AK Parti saflarına katıldığını ifade etti.

AK Parti'ye katılan 135 kişiyi temsilen 14 kişiye parti rozeti katıldı.

Yeni üyelerin rozetleri AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz, Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz tarafından takıldı. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'ye Katıldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement