AK Parti'ye Tebrik Ziyaretleri Sürüyor - Son Dakika
Yerel

AK Parti'ye Tebrik Ziyaretleri Sürüyor

AK Parti\'ye Tebrik Ziyaretleri Sürüyor

26’ncı dönem milletvekilliği genel seçimlerinde tarihi bir zafer yaşayan AK Parti’ye tebrik ziyaretleri sürüyor.

05.11.2015 09:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

26'ncı dönem milletvekilliği genel seçimlerinde tarihi bir zafer yaşayan AK Parti'ye tebrik ziyaretleri sürüyor. AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık partide tebrik için gelen misafirlerini ağırladı.

1 Kasım Erken Genel Seçimlerinin ardından, AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık ve yönetimine tebrik ve kutlama ziyaretleri devam ediyor. Kula Süt Üreticileri Birliği Başkanı Harun Uysal ve yönetimi AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık'ı ziyaret ederek seçimlerdeki başarıdan dolayı tebrik etti.

Ziyaret esnasında konuşan Kula Süt Üreticileri Birliği Başkanı Harun Uysal, AK Parti'nin yeniden tek başına iktidara gelmesinden dolayı ve seçim öncesi göstermiş oldukları çalışmalar nedeniyle Başkan Ahmet Palabıyık ve yönetimini tebrik ederek, başarılar diledi.

Başkan Palabıyık da, Süt Üreticileri Birliği üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bu zafer AK Parti'nin değil, milletin zaferidir" dedi.

DİYANET-SEN ÜYELERİ DE PALABIYIK'I ZİYARET ETTİ

AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, teşkilat binasında tebrikleri kabul ettiği sırada, Kula Diyanet-Sen Temsilcisi Ali Osman Sönmez ve Diyanet-Sen üyeleri de Palabıyık'ı ziyaret ederek tebrik etti. Diyanet-Sen üyeleri adına başkan Palabıyık'a çiçek takdim eden Kula Diyanet-Sen Temsilcisi Ali Osman Sönmez, "Yoğun çalışmalarının sonucunda ulaştığı başarısı ile Kula'da yine birinci parti olarak gelen AK Parti'yi ve başkanını kutlamak istedik. AK Parti'nin yeniden iktidara gelişini kutluyorum. Ahmet Palabıyık başkanımızı ve yönetimini tebrik ediyoruz. başarılarının devamını diliyoruz." diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık ise ziyarette bulunan Diyanet-Sen üyelerine teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'ye Tebrik Ziyaretleri Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement