AK Parti Yerel Yönetimler Toplantısı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Yerel Yönetimler Toplantısı

AK Parti Yerel Yönetimler Toplantısı

AK Parti Kocaeli Milletvekili Şeker: "Kardeş kanının akmaması ve annelerin bir daha ağlamaması açısından 2015 seçimleri çok önemli"

23.09.2014 14:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kırklareli İl Başkanlığınca yerel yönetimler toplantısı düzenlendi.

Bir düğün salonunda düzenlenen toplantıya AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, İl Başkanı Ahmet Zeki Kılavuz, belediye başkanları, belediye meclis ve il genel meclis üyeleri katıldı.

Şeker, toplantıdaki konuşmasında, 2015 genel seçimlerinin ülkede sağlanan istikrarın, barışın, huzurun devam etmesi ve 2023 vizyonu açısından önemli olduğunu söyledi.

Önümüzdeki genel seçimlere en iyi şekilde hazırlık yapılması gerektiğini belirten Şeker, teşkilatların çok çalışmasıyla başarının sağlanabileceğini vurguladı.

Parti olarak 2015 seçimlerinde Kırklareli'nden 3 milletvekili çıkartmayı hedeflediklerini vurgulayan Şeker, şöyle konuştu:

"AK Parti olarak Türkiye'ye karşı büyük bir aşk ve sevgi duyuyoruz. Bizim millete karşı sözümüz var. Anayasa, huzurun ve istikrarın devamı konusunda söz verdik. Ülkemizi seviyoruz ve ülkemize karşı aşkımız var. Hizmet yapmak zorundayız. Vatandaşımız yıllardır hizmet alamıyordu. AK Parti olarak insan haklarının kalıcı, özgür demokrasinin tam anlamıyla oturması açısından bu anayasayı yapmak zorundayız. 2015 seçimleri de bunun son dönemecidir."

Şeker, 2023 hedefleri ve vizyonları olduğunu, dünyada ilk 10 ülke arasında yer almayı amaçladıklarını dile getirdi. Bu hedeflere ulaşabilmelerinin 2015 seçimlerine bağlı olduğunu aktaran Şeker, şunları kaydetti:

"Ülkede sağlanan barışın devam etmesi, kardeş kanının akmaması ve annelerin bir daha ağlamaması açısından 2015 seçimleri çok önemli. Elde dilen kazanımların kaybolmaması açısından anayasa değişikliği açısından önemli. 2015 seçimlerinden, partinin en alt kademesinden en üst kademesine kadar görev alan herkesin çalışmasıyla ve vatandaşlarımızın da desteğiyle başarıyla ayrılacağımıza inanıyorum."

Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı devam etti. - Kırklareli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Yerel Yönetimler Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement