AK Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan Engelliler Derneğini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan Engelliler Derneğini Ziyaret Etti

AK Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan Engelliler Derneğini Ziyaret Etti

AK Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan, İç Anadolu Ortopedik Engelliler tarafından düzenlenen Yozgat Lisesi’nde düzenlenen ÖMSS Kursu’na katılan engellileri ziyaret etti.

11.02.2014 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan, İç Anadolu Ortopedik Engelliler tarafından düzenlenen Yozgat Lisesi'nde düzenlenen ÖMSS Kursu'na katılan engellileri ziyaret etti.

Ziyarette vatandaşa eşit hizmet ilkesinin önceliğinde engellilerin olacağını belirten AK Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı Arslan, cadde ve sokaklarda engellileri yönelik yürütülen düzenlemelerin devam edeceğini söyledi. Arslan, "Hükümetimizin engelliler için hayata geçirdiği reformlar ve düzenlemeler var. Bu düzenlemelerin ışığında Yozgat'ımızda da engellilerin hayatın her kademesinde aktif yer almasına sağlamak amacıyla hayatlarını kolaylaştıracak çalışmalar yapacağız. Engelliler her zaman pozitif ayrımcılık ilkelerimizin önceliği olacaktır " dedi.

Ziyaretlerinden dolayı Arslan'a teşekkür eden İç Anadolu Ortopedik Engelliler Derneği Başkanı Hamide Taşarslan Erdil, kurs hakkında bilgi verdi, engellilerin yaşadığı sorunları anlattı. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan Engelliler Derneğini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement