AK Parti Yozgat İl Genel Meclis Üyesi Adayları Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

AK Parti Yozgat İl Genel Meclis Üyesi Adayları Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Yozgat İl Genel Meclis Üyesi Adayları Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Yozgat İl Genel Meclis Üyesi Adayları, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

11.03.2014 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Yozgat İl Genel Meclis Üyesi Adayları, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

AK Parti Yozgat İl Genel Meclis Üyesi Adayı Ali Açıkgöz, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesi çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "AK Parti İl Genel Meclis Üyesi arkadaşlarımızla birlikte köylerimizi beldelerimizi ziyaret ediyoruz. Ziyaretlerimizde AK Parti'nin yaptığı ve bundan sonra yapacağı hizmetleri anlatıyoruz" dedi.

Ziyaretlerde müsait olduklarında AK Parti Yozgat Milletvekilleri Ertuğrul Soysal ve Yusuf Başer'in de katıldığını ifade eden Açıkgöz, "Milletvekillerimiz yapılan sohbetlerde vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyip, çözümü konusunda bilgi alışverişinde bulunuyor. Adalet Bakanımız Bekir Bozdağ bey'de Yozgat'a geldiklerinde yine vatandaşlarımızla biraya geliyor" diye konuştu.

AK Parti'nin birlik ve beraberlik içerisinde seçim çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini vurgulayan Açıkgöz, "Belediye Başkan Adayımız Kazım Arslan, belediye meclis üyesi adaylarımız ve yine il genel meclisi üyesi arkadaşlarımızla birlikte, ev toplantıları yapıyoruz. Belediye başkan adayımız, projeleri hakkında vatandaşımızı bilgilendiriyor. Yapılan toplantılarda katılımın fazla olması vatandaşımızın AK Parti'ye olan teveccühü bizleri mutlu ediyor" şeklinde konuştu.

Yozgat'ın AK Parti İktidarı ile hizmet almaya başladığını ve bundan sonra da alacağını ifade eden Açıkgöz, "İnşallah 30 Mart'tan sonra AK Parti, hem il, hem ilçe ve belde belediyelerimiz, hem de il genel meclisi ve belediye meclisi üyeleriyle vatandaşımızın hizmetinde olacağız" ifadelerini kullandı. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Yozgat İl Genel Meclis Üyesi Adayları Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement