AK Parti Yozgat Milletvekili Aday Adayı Ayhan Çelik, Sivil Toplum Kuruluşlarını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Yozgat Milletvekili Aday Adayı Ayhan Çelik, Sivil Toplum Kuruluşlarını Ziyaret Etti

AK Parti Yozgat Milletvekili Aday Adayı Ayhan Çelik, Sivil Toplum Kuruluşlarını Ziyaret Etti

AK Parti Yozgat Milletvekili Aday Adayı Ayhan Çelik, Yerköy ilçesinde sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

17.03.2015 10:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Yozgat Milletvekili Aday Adayı Ayhan Çelik, Yerköy ilçesinde sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

AK Parti Yozgat Milletvekili Aday Adayı Ayhan Çelik, Yerköy ilçesinde sivil toplum kuruluş temsilcilerini ziyaret ederek, sorunlarını dinleyip, ilçenin gelişmesi yönünde neler yapılabileceği konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Ziraat Odası Başkanı Bahri Yılmaz, Yerköy TSO Genel Sekreteri Ahmet Barış Yerköy Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Minnar, THK Yerköy Şube Başkanı Yaşar Altındaş, Kızılay Şube Başkanı Halit Altındaş'ı ziyaret etti.

Ziraat Odası Başkanı Bahri Yılmaz, ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Aday Adayı Ayhan Çelik'e teşekkür ederek, "Yerköy iktidar partisinden 1962 yılından bugüne kadar bir milletvekili çıkartamadı. Milletvekilimiz olmadığı için de ilçemiz sürekli geriledi. Bu dönem iktidar partisinden bir milletvekili çıkartılmasını istiyoruz. Ayhan Çelik bey, ilçemizden yetişen, ilçemizin sorunlarını, çözüm yollarını bilen bir müteşebbistir. Yıllarca ticaret borsası başkanlığı yapmış, çiftçinin, esnafın dilinden çok iyi anlayan. Bizim içimizden birisidir. İlçemize seçimden seçime eli çantalı gelen biri değil, ilçemizde yaşayan bizi bilen bir kişidir. Kendisine başarılar diliyorum. Yerköy halkı, Ayhan Beyin desteklemektedir. Milletvekili seçildiğinde, ilimizi ve ilçemizi unutmayacak, Yerköy için çalışacağına yürekten inanıyoruz. Kendisine bu yolda başarılar diliyorum" dedi.

Yılmaz, Yozgat'ta bu güne kadar genelde milletvekilleri avukat ve doktorlardan oluştuğunu vurgulayarak, "Bu dönem esnafı, çiftçi, sanayiciyi temsil eden en az bir milletvekilinin olmasını istiyoruz" diye konuştu.

Kızılay Yerköy Şube Başkanı Halit Altındaş'ta Ayhan Çelik'in bir iş adamı olarak her zaman kendi yanlarında gördüklerini belirterek, "Ayhan bey ilçemizde doğup büyümüş bir kardeşimizdir. Her zaman halkın içerisinde bizlerin yanında olmuş ve olmaktadır. Ayhan Çelik'in milletvekili olması halinde hem Yerköy'e hem de Yozgat'a büyük hizmetler sunacağına inanıyorum. Allah yolunu açık etsin. İnşallah Yerköy bu dönem iktidardan bir milletvekili çıkaracaktır" diye konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Yozgat Milletvekili Aday Adayı Ayhan Çelik, Sivil Toplum Kuruluşlarını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement