AK Parti Yozgat Milletvekili Aday Adayı Şener: "Yozgat'ta Yatırım Yapma Kültürünün Geliştirilmesi... - Son Dakika
Yerel

AK Parti Yozgat Milletvekili Aday Adayı Şener: "Yozgat'ta Yatırım Yapma Kültürünün Geliştirilmesi...

AK Parti Yozgat Milletvekili Aday Adayı Şener: "Yozgat\'ta Yatırım Yapma Kültürünün Geliştirilmesi...

AK Parti Yozgat Milletvekili Aday Adayı Av. Tuncay Şener, Yozgat’ın kadim bir şehir olduğunu ancak kadük kaldığını belirterek, Yozgat’ın yeni bir vizyon oluşturması gerektiğini söyledi.

26.02.2015 19:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Yozgat Milletvekili Aday Adayı Av. Tuncay Şener, Yozgat'ın kadim bir şehir olduğunu ancak kadük kaldığını belirterek, Yozgat'ın yeni bir vizyon oluşturması gerektiğini söyledi.

Yozgat Kentpark Sosyal Tesislerinde basın toplantısı düzenleyen AK Parti Yozgat Milletvekili Aday Adayı Tuncay Şener, Yozgat'ta kurumların izole edildiğini, atananların seçilmişler üzerinde gibi hükmetmeye çalıştığını ifade ederek, "Yozgat'ın gelişimine en büyük katkı sağlaması gereken üniversitesi izole ediliyor, üniversite ile şehrin bağlantısı kesiliyor, üniversite halktan kopuk bir şekle gelmiştir. Üniversitede 500'e yakın bir akademisyen var halk bunun yüzde 10'unu dahi tanımıyor. İlimizde yine aynı şekilde diğer kurumlarda izole ediliyor" dedi.

Yatırım ve istihdamdan önce Yozgat'ın üzerindeki ölü toprağını atması gerektiğini vurgulayan Şener, "Yozgat'ın önce bir hareketlenmesi gerekiyor. Özellikle kişisel çıkarların olmadığı bir siyaset anlayışının olması ve ön planda Yozgat'ın tutulması gerekir. Proje yapamıyorsak, proje yapanlara ulaşılmasının sağlanması ve yatırım yapma kültürünün oluşturulması gerekiyor. En önemlisi ise Yozgat'a yeni bir vizyon oluşturulmalıdır" diye konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Yozgat Milletvekili Aday Adayı Şener: 'Yozgat'ta Yatırım Yapma Kültürünün Geliştirilmesi... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement