AK Parti Yozgat Milletvekili Başer Açıklaması - Son Dakika
Güncel

AK Parti Yozgat Milletvekili Başer Açıklaması

AK Parti Yozgat Milletvekili Başer Açıklaması

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, iktidarları döneminde Yozgat'ın yatırım, hizmet ve destek almaya başladığını ifade etti.

09.09.2016 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, iktidarları döneminde Yozgat'ın yatırım, hizmet ve destek almaya başladığını ifade etti.

Başer, yaptığı yazılı açıklamada, kentin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimi için her işin takipçisi olduklarını belirtti.

AK Parti'ye en büyük desteği veren illerin başında Yozgat'ın geldiğine işaret eden Başer, şöyle devam etti:

"Yozgat, geçen 14 yıllık süreçte toplam 8 milyar lira tutarında yatırım aldı. Yozgat 14 yıllık dönem içinde her alanda yatırım alan bir kent oldu. Yozgat'ın öncelikleri konusunda hareket ediliyor. İktidarın Yozgat'a yatırım yapmadığı ve istihdam alanları oluşturmadığı konusunda algı oluşturulmaya çalışılıyor. AK Parti döneminde hem yerel hem genel yatırımlar hızla gerçekleştirildi. Yozgat artık kabuğunu kırmaya başladı. Biz Yozgat'ın bir bütün olarak gelişmesini ve kalkınmasını istiyoruz. Merkez şemsiyesi altında Yozgat'ı tarımın ve hayvancılığın başkenti yapmak istiyoruz. Aynı zamanda jeotermalin de merkezi yapmanın arzusundayız. Yozgat'ın kaynak ve potansiyellerini ortaya çıkararak iş ve istihdam alanları açarak tersine göçü sağlamayı amaçlıyoruz. Beklentileri biliyoruz her işin takipçisiyiz."

Başer, Yozgat'ın genel durumuna ilişkin toplantılar yaptıklarını Yozgat'ın gelişim ve kalkınmasında ortaya çıkan sorunların değerlendirilmesi ve çözümü için gerekli adımları attıklarını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Yozgat Milletvekili Başer Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement