AK Parti Yozgat Milletvekili Başer, Hastane İnşaatında İncelemede Bulundu - Son Dakika
Yerel

AK Parti Yozgat Milletvekili Başer, Hastane İnşaatında İncelemede Bulundu

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Araştırma ve Uygulama Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

30.04.2015 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Araştırma ve Uygulama Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Yozgat'ta 475 yatak kapasiteli Araştırma ve Uygulama Hastanesi inşaatına gelerek Rönesans Holding Yozgat Araştırma ve Uygulama Hastanesi Proje Müdürü Mustafa Tibukoğlu'ndan çalışmalar hakkında bilgi alan Başer, gazetecilere yaptığı açıklamada, inşaatına hızla devam edilen hastanenin 2017 yılı Mart ayında hasta kabulüne başlayacağını belirtti.

Partilerinin temel felsefesinin "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" anlayışı olduğunu dile getiren Başer, "Allah'a hamd olsun o noktada Türkiye'de kamu özel hastanelerinde Yozgat Araştırma ve Uygulama Hastanesi bir ilk olacak. Hastanemiz tamamlandığı zaman dünya ile rekabet edebilecek bir düzeye gelecek. Bozok Tıp Fakültesi Hastanesi ile birlikte burası da tamamlandığı zaman, Yozgat bölgede sağlık merkezi olma yolunda önemli bir adım atacak. Yozgat'ta yaşayanlarla beraber, çevre il ve ilçelerde yaşayan insanlar da buraya gelerek inşallah sağlıklarına kavuşacaklar" diye konuştu.

Tibukoğlu da inşaatta şu anda 300 kişinin çalıştığını söyledi. Hava şartlarının mevsim normallerine dönmesiyle çalışan sayısının artacağını belirten Tibukoğlu, "Hava muhalefetinden dolayı fazla yol alamadık. Bir ay gibi bir zaman içerisinde çalışan sayımızı 500 kişiye çıkarmayı hedefliyoruz. İnşallah söz verdiğimiz gibi hastane inşaatının kabasını 2015 yılında tamamlayacağız. 2016 yılında inşaatın çoğunluğunu bitirip 2017 yılının ilk çeyreğinde de hastane hasta kabulüne başlayacak. Şu anda hiç bir aksaklığımız yok" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Yozgat Milletvekili Başer, Hastane İnşaatında İncelemede Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement