AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer Açıklaması

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer Açıklaması

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, AK Parti’nin laf değil eser ve hizmet siyaseti yaptığını söyledi.

01.06.2015 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, AK Parti'nin laf değil eser ve hizmet siyaseti yaptığını söyledi.

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, ilçe, belde ve köylerde seçim çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirterek, "AK Partinin en ücra köşesinde hizmeti bulunmaktadır. AK Parti kurulduğu günden bu güne kadar insan odaklı hareket etmiş ve hamaset değil hizmet ve eser siyaseti yapmıştır. AK Parti halkına ne söz vermişse yerine getirmiştir" dedi.

AK Parti'den önce unutulmuş köylere AK Parti iktidarı ile hizmet gitmeye başladığını ifade eden Milletvekili Başer, "Köydes projeleriyle bütün köylerimizin yolları asfalt ile kaplanmıştır, her evde içme suyu akmaktadır. Kanalizasyon şebekeleri bağlanmıştır. Bugün kaldırımlar ve köy içi düzenlemeleri yapılıyor. Verilen desteklemelerle tarım ve hayvancılık gelişiyor, çiftçimiz daha fazla gelir elde ediyor" diye konuştu.

AK Parti'nin hizmet anlayışında insan olduğunu vurgulayan Milletvekili Başer, "AK Parti iktidarından önce insanlarımız hastaneye dahi gidemiyor, giderse hastanelerde rehin kalıyordu. AK Parti iktidara geldi insanlarımız bir günde en iyi sağlık hizmetini alır duruma geldi. Devlet hastanesine dahi gidemeyen vatandaşımız, üniversite hastanelerinden, özel hastanelerde sağlık hizmeti alır hale gelmiştir" şeklinde konuştu.

Yozgat'ın AK Parti iktidarı ile hizmet almaya başladığını vurgulayan Milletvekili Başer, "Yollar ikiye katlandı. İl ve ilçelerimiz doğalgaza kavuştu. Her ilçemize bir hastane yapılmaktadır. Hızlı Tren Yozgat'ı Ankara'ya İstanbul'a bağlıyor. Okullarımız bir bir yükseliyor. Üniversitemiz AK Parti ile kuruldu ve gelişimini hızlı bir şekilde sürdürüyor. Bundan sonra da bu hizmetler artarak devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Gittikleri her yer de halkın kendilerin sevgiyle kucakladığını dile getiren Milletvekili Başer, "Yozgat halkı bundan önceki seçimlerde olduğu gibi yine hizmetten yana oyunu kullanacaktır. AK Parti ne aldatan, ne de aldanan olmuştur. Vatandaşımıza ne söz vermişse yerine getirmiştir. Vatandaşımızda AK Partiye sahip çıkmıştır, 7 Haziran seçimlerinde de yine sahip çıkacaktır. Hedefimiz Yozgat'tan 4-0 milletvekili çıkarmaktır. İnşallah halkımızın desteği ile bunu gerçekleştireceğiz" dedi.

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Aydıncık ilçesinde çocuk şenliğine katıldı. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement