"AK Parti İktidarı İle Hem Yozgat Hem Türkiye Gelişti" - Son Dakika
Yerel

"AK Parti İktidarı İle Hem Yozgat Hem Türkiye Gelişti"

"AK Parti İktidarı İle Hem Yozgat Hem Türkiye Gelişti"

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, 2002 yılında AK Parti'nin iktidara gelmesiyle birlikte hem Yozgat'ın hem de Türkiye'nin değiştiğini söyledi.

04.03.2014 19:49  Güncelleme: 20:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, 2002 yılında AK Parti'nin iktidara gelmesiyle birlikte hem Yozgat'ın hem Türkiye'miz değiştiğini söyledi.

AK Parti Yozgat Mart Ayı İl İstişare Toplantısına katılan AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, AK Parti iktidarıyla Türkiye'nin gelişip büyüdüğünü belirterek, "2001 Yılında AK Parti 2002 yılında iktidar olmasıyla birlikte Türkiye gelişirken, hem demokrasi anlamında hem temel haklar ve hürriyetler anlamında hem kalkınma anlamında ve hem de manevi yüceliş anlamında değişik gelişmeler değişik ve dönüşümler meydana geldi. Allah'a hamd olsun 2002 yılından itibaren girmiş olduğumuz tüm seçimlerde üç genel seçimde iki mahalli seçimde iki yapmış olduğumuz halk oylamasında aziz milletimiz AK Partinin yanında oldu lideri Tayyip Erdoğanın yanında oldu. 30 Mart'ta da inşallah başta Yozgat olmak üzere tüm ilçelerimiz beldelerimiz ve Türkiye genelinde de milletimizle beraber tarih yazacağız ve inşallah o manada da hem Yozgat'ta ve hem de Türkiye'de de Başbakanımızın elini güçlendireceğiz. Aziz milletimizin de onun yanında olduğunu göstermek adına teşkilat mensubu olarak gece gündüz demeden, yağmur çamur demeden, ulaşılmadık ev sıkılmadık bir el bırakmamak şartıyla, inşallah gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz" dedi. .

Türkiye sevdası, Yozgat sevdası ile sevgi iklimi çerçevesinde 453 bin Yozgatlının ellerine ulaşacağız hanelerine ulaşacaklarını vurgulayan Milletvekili Başer," İnşallah 30 Mart'ta da AK Parti olacaktır aziz milletimiz olacaktır. AK Partiyi diğer partilerden ayıran en büyük özellik AK Parti hizmet siyaseti yapıyor, CHP montaj siyaseti yapıyor, kaset siyaseti yapıyor. Diğer bir tane muhalefet partimiz MHP ise biliyorsunuz oda gerilim siyaseti yapıyor AK Parti ise hizmet siyaseti yapıyor. 2002 yılında itibaren Yozgat'ta yapmış olduğumuz hizmetleri saymaya başladığımız zaman inanın bir saatimizi alır. Şunu özellikle bilmenizi istiyorum biz AK Parti olarak kurulduğumuzdan itibaren aynı aşkla aynı sevdayla aynı millet sevdasıyla beraber sadece Türkiye içerisinde mazlum olan kardeşlerimiz değil dünyanın neresinde bir mazlum kardeşimiz varsa dünyanın neresinde bir hukuksuzluk varsa dünyanın neresinde bir ötekileşme varsa AK Parti Lideri Tayyip Erdoğan onun yanında oldu. İnşallah bizler de duygular içerisinde Başbakanımızın elini güçlendirmek adına Başbakanımızın yükünü hafifletmek adına teşkilat mensupları olarak dünden daha çok çalışmaya dünden daha çok Yozgat sevdasıyla ve Türkiye sevdasıyla beraber ve aziz milletimizin sevdasıyla birlikte çalışmaya devam edeceğiz. İnşallah bütün teşkilat üyelerimiz gittikleri ziyaretlerde yaptıkları toplantılarda AK Parti'nin hizmetlerini eserlerini anlatacak ve anlatacağız. AK Parti eserlerini Yozgat'ımızın doğusundan batısına kuzeyinden güneyine yapmış olduğumuz eserleri anlattığımız andan itibaren inşallah 31 Mart sabahında da hem Yozgat'ta ve hem de 14 tane ilçemiz 22 beldemiz AK Partinin bayrağı ile beraber aydınlanacaktır" diye konuştu.

Yozgat'ta devlet hastanesinin temeli durmuş şeklinde propaganda yapıldığına değinen Milletvekili Başer, "Yapılan bu söylentiler külliyen yalan. Türkiye'de ilk defa şehir hastanelerinin temeli Yozgat'ta atıldı ve imzasını da İstanbul'da gerçekleştirdik. İstanbul'daki imza töreninde Başbakanımız, başbakan yardımcımız milletvekili arkadaşımızla beraber Başbakanımız dedi ki önümüzdeki mevcut yapacağımız hastanenin önünde bulunan DSİ arazisini de buraya katın dedi. DSİ arazisini Sağlık Bakanlığına devredildi. Yine AK Parti döneminde ilimize Hızlı Tren gelecek ve inşaatı hızla sürüyor. Yozgat için büyük öneme sahip olan Bozok Üniversitesini yine AK Parti kurmuştur. İnşallah önümüzdeki günlerde Üniversite Hastanemizin temelini atacağız. Havaalanı için yine çalışmalarımız başladı ve sürüyor" ifadelerini kullandı. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'AK Parti İktidarı İle Hem Yozgat Hem Türkiye Gelişti' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement