AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Çamlık Projesini Yakın Takibe Aldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Çamlık Projesini Yakın Takibe Aldı

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Çamlık Projesini Yakın Takibe Aldı

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Türkiye’nin ilk milli parkının turizme kazandırılması amacıyla başlatılan çalışmaları inceledi.

12.07.2016 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Türkiye'nin ilk milli parkının turizme kazandırılması amacıyla başlatılan çalışmaları inceledi.

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat şehir merkezinde belediye sınırları içerisinde bulunan Türkiye'nin ilk milli parkı olan Çamlık Milli Parkının turizme kazandırılması amacıyla hazırlanan projenin 5 aşamalı olarak tamamlanmasının planlandığını belirterek, "Çamlık Milli parkı eteklerindeki Cevdet Dündar Göleti çevreleyen Fatih Tabiat Parkı ile milli park girişindeki günübirlik piknik alanlarındaki çalışmalarıyla birlikte yürüyüş, bisiklet, motorlu taşıt yolları tamamlandı" dedi.

Tabiat parkı çevre düzenlemesi çalışmalarıyla Çamlık Milli Parkı Doğa Eğitim Merkezi ve Kafeteryanın yapımlarının ise 30 Ağustos 2016 tarihine kadar tamamlanmasının planlandığını ifade eden Başer, "Toplam ihale bedeli 6 milyon 500 bin lira olan projenin ilk 4 bölümü tamamlandı. Çamlık Milli Parkı Doğa Eğitim Merkezi ve Kafeterya binası yapımında ise sona yaklaşılmış durumda. Bu çalışmaların da 30 Ağustos tarihine kadar tamamlanıp, binaların teslimi sonrasında tefriş ve düzenleme çalışması gerçekleştirilecek" diye konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Çamlık Projesini Yakın Takibe Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement