AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yerköy'de Esnaf Ziyaretinde Bulundu - Son Dakika
Yerel

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yerköy'de Esnaf Ziyaretinde Bulundu

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yerköy\'de Esnaf Ziyaretinde Bulundu

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yerköy ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

19.10.2015 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yerköy ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

Seçim çalışmalarını Yerköy ilçesinde sürdüren AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi. AK Parti'nin her zaman esnafın yanında bulunduğunu belirten Başer, "AK Parti iktidarından önce esnafımız kan ağlıyordu. Vergisini sigortasını ödeyemiyor, aldığı kredinin faizini dahi ödeyemediği için kepenk kapatmak zorunda akılıyordu. AK Parti iktidarı ile birlikte esnafımızın önü açıldı, esnafımız işlerini büyütür, aldığı krediyi ödeyebilir, vergisin, sigortasını yatırırken, çalıştırdığı işçilerle de istihdama katkı sağlar duruma gelmiştir" dedi.

Esnafa düşük faizli kredi uygulamalarının devam ettiğini belirten Milletvekili Başer, "Esnafa 30 bin TL'ye kadar faizsiz kredi desteği vereceğiz. Basit usulde vergilendirilen esnafımıza yıllık 8 bin liraya kadar kazançlarından hesaplanan vergisini almayacağız. Gençlerimize, kadınlarımıza iş yeri açmaları durumunda faizsiz kredi desteği sunacağız" diye konuştu.

AK Parti ile Türkiye'nin geliştiğini, Türkiye ile birlikte Yozgat'ın Yerköy'ün de geliştiğini ifade eden Başer, "Sağlık, eğitim, ulaşım başta olma üzere ülkemiz çağ atlamıştır. Hizmetlerimiz inşallah bundan sonra da devam edecek. Yozgat halkı, Yerköy halkı her zaman hizmetin yanında yer almış, bundan sonra da hizmetin yanında yer alacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yerköy'de Esnaf Ziyaretinde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement