AK Parti Zonguldak Adaylarını Törenle Tanıttı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Zonguldak Adaylarını Törenle Tanıttı

AK Parti Zonguldak Adaylarını Törenle Tanıttı

Adalet ve Kalkınma Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayları tanıtım töreni Zonguldak Canpolat Pamay Spor Salonunda gerçekleştirildi.

08.02.2014 21:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet ve Kalkınma Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayları tanıtım töreni Zonguldak Canpolat Pamay Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Partililerin yoğun ilgi gösterdiği tanıtım törenine amcasını kaybeden AK Parti İl başkanı Hamdi Uçar katılmadı. AK Parti Zonguldak Milletvekili ve eski TBMM Köksal Toptan ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar'ın katıldığı tanıtım törenine AK Parti Milletvekili Ercan Candan rahatsızlığı sebebiyle katılamadı.

Törende ilk olarak AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş'ın projelerini anlatan görüntüler salondakilere izletildi. Törende partililer seslenen AK Parti Zonguldak Milletvekili ve eski TBMM Başkanı Köksal Toptan "Ben inanıyorum ki 25 belediyeyi alacağız. Ama ihmal etmemeli çok çalışmalıyız" dedi.

"ADAY BELİRLEMEDE ÇOK ZORLANDIK"

AK Parti Zonguldak Milletvekili ve eski TBMM Başkanı Köksal Toptan "Genel merkezimiz bütün verileri ortaya koyarak adayları belirledi. Bu süreç içinde sıkı bir çalışma yapıldı. Yanlış tercihlerde olabilir. Ali'nin yerine Veli'de tercih edilmiş olabilir. Biz her şeyi doğru yaptık demiyoruz. Öyle yerler oldu ki karar verirken çok üzüldük. Ama içlerinden birini seçmek zorunda kaldık. Diğer adaylarımızdan şunları istiyorum. Hep beraber çalışmalıyız. Sonuç olarak bir bütün olmalıyız. Ereğli ile Zonguldak merkez üzerinde durduk. Diğerlerini de önem olarak ayırmadık. Ama vitrin Zonguldak ve Ereğli'dir. Oradaki sıkıntılara rağmen Zonguldak şuan ki kadrolara dur diyecek mi merak ediyorum. Dünyanın her köşesinde Türkiye'ye bakan insanlar var. Türkiye bayrağının gölgesi altında benimde hakkım var diyen insanlar var. Arı kovanına çomak sokmanın bir bedeli olduğunu biliyoruz. Ama adaletsiz bir dünyaya karşıyız. Dünyada ki kuruluşlar bu adaletsizliğe nasıl karşı durmazlar. Ona şaşıyoruz.

Tüm dünyanın hayranlığını kazandıracak bir performans sergiledik. Churchill, Türkiye'yle ilgili bir soru üzerine, 'Türkiye'ye dikkat edin. Türkiye 250 kilo olmalıdır, 200 kiloya düşmemelidir, 300 kilo da olmamalıdır' demiştir. Türkiye işte şimdi 300 kiloların üzerine çıktığı için başımıza gaileler açılmak isteniyor. Her zaman şundan dertlendik. Türkiye kalkışa hazırlandığı zaman başına bir işler geliyor. 27 Mayıs, 12 Mart, 12 Eylül, 28 Nisan, 28 Şubat oluyor da oluyor. Cumhuriyet tarihinde ilk defa bunlardan etkilenmeden pistin sonuna vardı ve havalandı. Artık hiç kimse kalkan bu uçağı, yani Türkiye'yi yeniden piste indiremeyecektir" dedi.

"SİYASET ÇEKİŞME YARIŞ DEMEKTİR"

AK Parti Zonguldak Milletvekili ve eski TBMM Başkanı Köksal Toptan "Değerli arkadaşlarım siyaset bir anlamda çekişme ve yarış demektir. Bu işin doğasında bu vardır. Bu çekişme ve yarışı vatandaşa hizmet için yaparsınız o ülkede refah ve huzur olur. Yarışı kişisel menfaatler veya rakibi ekarte etmek esasına dayandırsanız o ülkede barış ve huzur olmaz.

Türkiye'nin önüne takoz koymaya çalışanlar şunu bilmelidir ki Türkiye geldiği yerden geri dönemez. Biz istesek de geri dönemez. Türkiye'nin en büyük projelerinden biri yapılıyor. O el nasılda olur onu durdurun diye başvurur. İnşallah bu zihniyetleri yıkarak seçimleri kazanacağız. Hiçbir seçim sonuçları itibari ile kimsenin cebinde değildir. Çalışırsanız kazanırsınız. Yok biz kazanır derseniz. Yatarsınız olmaz. Öyle bir seçim yok. Oturacaksınız kazanacaksınız. Böyle seçim kazanılamaz. Ama böyle değil de kalan şu günleri bütün başkan adaylarının eşlerinin böyle çalışması lazım. Zonguldak'ta bizim hiç bir yerde kazanamayacağımız belediye yok. İhmal etmezsiniz 30 Mart akşamı Zonguldak'ın 25 belediyesi de AK Partili olur. Önce inanmak lazım. Ben inanıyorum. Ama tekrar söylüyorum. Seçim ihmal edilmez. İhmal etmeyeceğiz ve kazanacağız" dedi.

Törende konuşma yapan AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ise "Filyos bizim 50 yılık hayalimizdi" dedi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar konuşmasında şunları söyledi:

"Bizler mecliste bir çok yasayı hayata geçirdik. Filyos bizim elli yıllık hayalimizdir. Demiryollarımız Cumhuriyet döneminden beri hiç bakım görmedi. Bunları hepsini bitiriyoruz. Filyos'u da hayata geçireceğiz. Ancak Filyos'u hayata geçirmemek için orada arsası olan CHP'li başkan adayı bir dava açtı. Bunların zihniyeti bu. Danıştay bunu durdurdu. Bu proje ile ilgili ödenek ayrıldı. Fakat o zihniyet oradaki yatırımın durması adına yaptı. Bugün Zonguldak'ta hastane için gecikme yaşandı. Spor salonu ile bir gecikme yaşandı. Bunların nedeni Zonguldak Belediye başkanıdır. Ereğli'de de aynı sıkıntıları yaşıyoruz. Diğer ilçelerde ise sorunlar çözülüyor. Bu da demek oluyor ki rahat hizmet alabilmek ve bu zihniyetlerden kurtulmak için tüm belediyeleri almamız gerekiyor. CHP ile MHP'nin ittifak içinde olduğunu görüyoruz. Bize sataşacaklar . Hakaret edecekler. Biz bunları duymayacağız. Bunlarla zaman kaybetmeyeceğiz. Memleketimiz için çalışmaya devam edeceğiz.

Ülke için hizmet etmeye devam edeceğiz. 7 seçim yaşadık. Bu zamana kadar vatandaşlarımız yapılanları gördü. Adaylarımız var. Vatandaşa hizmet için o koltuklara oturun. Hizmet ettikçe vatandaşlar sizlerin adlarını ölümsüzleştirecek. Allah hiçbirinize sıkıntı vermesin. Hep beraber bu seçimlerden zaferle çıkalım."

"HALK İÇİN ÇALIŞIN"

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş ise adaylar adına yaptığı konuşmasında "Sizi karalayanlara aldırış etmeyin ve sadece halk için çalışın" dedi.

Ak Parti Zonguldak belediye Başkan adayı Ali Bektaş konuşmasında şunları söyledi.

"Her siyasetçiye Allah sizin gibi arkadaşlar nasip etsin. Her siyasetçiye sizin gibi arkadaşlarla çalışmayı nasip etsin. Bütün belediye başkanı arkadaşlarım başarılı olacaktır. Sizden tek bir şey istiyorum. Sizi karalayanlara aldırış etmeyin. Projesi olmayan, bir şey yapmaya gönlü olmayan insan karalama yapar. Asla bunlara takılmayın. Asla namussuz insanlarla, çakal çukalla siyaset yapmayın. Onlardan oy istemeyin. Her zaman namuslu ve dürüst vatandaşımızdan oy isteyin. Bende öyle yapıyorum. Projeleri ortaya koyduk. Yapamaz dediler. Yapacaklarımızı anladılar bu kez de Ali Bektaş Kozlu'yu sattı, Zonguldak'ı satacak diyorlar. Kozlu'yu sattık. Evet sattık. Ama görüyorsunuz ne yaptık hizmet yaptık. Kozlu'nun nüfusu 5 bin arttı. Zonguldak'ın nüfusu 5 bin azaldı. Sattığımız yerlerde onlarca insan çalışıyor. Biz Zonguldak için, Zonguldak halkına hizmet getirmek, onların refah seviyesini artırmak için gerekirse burada da satacağız. Sattıysak sattık ama halka hizmet yaptık.

Sizde onu yapın hizmet yapın. Bizim insanlarımız sadece sevgi saygı ve hizmet istiyor. Allah rıza için yalvarıyorum size ilk defa bu memlekette ilk defa bir adam çıktı projeleri ile. Destek verin. Allah'a emanet olun" dedi.

Konuşmaların ardından Ak Parti Zonguldak Bölgesinde 25 bölgede belediye başkanı adayı olan isimler tek tek anons edilerek sahneye çıkartıldı ve partililere tanıtıldı.

Tanıtımların ardından tören sona erdi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Zonguldak Adaylarını Törenle Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement