AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Emine Çift Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Emine Çift Açıklaması

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Emine Çift Açıklaması

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Emine Çift, Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, bazı Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Yöneticileri, İl Genel Meclis Üyeleri Rıfkı Gültekin, Ayhan Taşdelen ve bazı Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte partisinin Kandilli Belde Teşkilatı’nı ziyaret etti.

30.04.2015 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Emine Çift, Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, bazı Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Yöneticileri, İl Genel Meclis Üyeleri Rıfkı Gültekin, Ayhan Taşdelen ve bazı Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte partisinin Kandilli Belde Teşkilatı'nı ziyaret etti.

Seçim çalışmaları kapsamında dün akşam Kandilli beldesine giden Milletvekili Adayı Emine Çift, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. 7 Haziran Genel Seçimleri'nin AK Parti için iyi sonuç ile biteceğini belirten Çift, partisinin Kandilli Belde Teşkilatı'nda toplanan kabalağa ve gazetecilere yaptığı açıklamada, "Muhalefet partileri, 'biz şunu yapacağız, biz bunu yapacağız' diyor; ancak aslı yok. Ben de söyleyebilirim büyük cümleler, iktidarız biz. Ancak asarım, keserim, her şeyi atabilirim diyerek, dediğim gibi Türkiye bu siyaseti geçeli, kaybedeli çok oldu. Sorunların çözümü yine bizde. Biz sizden yalan söylemeden destek istiyoruz. Bu noktada daha iyi çalışmalar yapacağız inşallah. Sorunları daha iyi teknik şekilde masaya yatırıp, çözüme kavuşturacağız. AK Parti iktidar olduğundan beri, bizden öncekilerle alakalı değerlendirmelerde bulunurken, yiğidi öldürüp, hakkı yenilmemeli. Yaptıklarımızın görmezden gelinmesi insafsızlıktır. Eğer insanlar AK Parti bu memlekette ne yaptı sorusunu, yaptığımız duble yolların üzerinden giderken kuruyorsa, ben o adamın ne görme ile yada idraki ve en fazla da insafı ile alakalı bir problemi olduğunu düşünürüm. Biz iktidar olduğumuzda nasıl bir memleket aldığımızı hatırlıyoruz. Bugünlerde diğer muhalefet partililer vaatlerde bulunuyorlar. Niye bulunur? Çünkü iktidar olma hayalleri yok. 7 Haziran'da kendi iktidarını görmedikleri için, AK Parti'nin kaç tane Milletvekili çıkartacağını tartışıyorlar. Adamlar yenilgiyi kabullenmişler. Zonguldak madenle yaşayan bir şehir olmasından dolayı, yaşanan sorunları Enerji Bakanımız Sayın Taner Yıldız'ı arayarak bilgilendirdim. Bakanımıza, Zonguldak'a gelmesi gerektiğini ilettim. Bakanımızın, davetimize önümüzdeki günlerde icabet edeceğini öğrendik. Sorunları bire bir Sayın Bakanımıza Zonguldak'ta anlatacağız. Bakanımızın da müjdelerle Zonguldak'tan ayrılacağına inanıyoruz" şeklinde konuştu.

AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır da yaptığı konuşmasında, vatandaşlarla gerçekleri ve doğruları konuşarak bir takım sözler verdiklerini söyledi. Çakır, "Allah'ın izniyle verdiğimiz sözün de sonuna kadar arkasında dururuz" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Emine Çift Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement