AK Parti Zonguldak Milletvekili Candan Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Zonguldak Milletvekili Candan Açıklaması

AK Parti Zonguldak Milletvekili Candan Açıklaması

"Bölgenin su ihtiyacını giderecek ve uzun yıllar su sıkıntısı yaşatmayacak gölet projelerini hayata geçirmeye çalışıyoruz"

21.11.2013 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, bölgenin su ihtiyacını giderecek ve uzun yıllar su sıkıntısı yaşatmayacak gölet projelerini hayata geçirmeye çalıştıklarını bildirdi.

Candan, yaptığı yazılı açıklamada, Alaplı'da Gümeli göleti, Ereğli'de Çaylıoğlu ve Ormanlı göletlerinin ilk inceleme çalışmalarının tamamlandığını belirtti.

Göletlerin faaliyete geçmesiyle su sorununun çözüme kavuşacağını ifade eden Candan, şunları kaydetti:

"Gümeli Göleti projesi onaylandı. Gövde yapımı ve isale hattı proje çalışmaları devam ediyor. Gümeli Göleti bu yıl yatırım programında. 19 milyon lira keşif ve 1 milyon lira nakit bedelle yer almakta olup gövde yapımı proje çalışmaları kasım ayı sonu itibariyle tamamlanarak yapım ihalesi süreci başlatılacaktır. 2014 yılı çalışma sezonunda inşaat faaliyetlerine başlanacaktır. Ereğli Çaylıoğlu ve Ormanlı göletleri planlama ve proje yapım çalışmaları 2014 yılı içerisinde tamamlanarak önümüzdeki yıl yatırım programına teklif edilmesi planlanmaktadır. Bölgenin su ihtiyacını giderecek ve uzun yıllar su sıkıntısı yaşatmayacak gölet projelerini hayata geçirmeye çalışıyoruz." - Zonguldak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Zonguldak Milletvekili Candan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement