AK Parti Zonguldak Milletvekili Çaturoğlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Zonguldak Milletvekili Çaturoğlu Açıklaması

ZONGULDAK (AA) – AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Alaplı ilçesinde 20 farklı proje için çalışma yürüttüklerini bildirdi.

06.11.2015 11:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ZONGULDAK (AA) – AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Alaplı ilçesinde 20 farklı proje için çalışma yürüttüklerini bildirdi.

Çaturoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçeye ilk etapta 4 yıllık fakülte kazandırmak için çalışma yapacaklarını belirtti.

Alaplı OSB ve ıslah OSB bölgelerine yatırımcılar kazandıracaklarını vurgulayan Çaturoğlu, şunları söyledi:

"Alaplı ilçesinde 20 farklı proje için çalışma yürütüyoruz. Alaplı Belediyesi ile merkezi hükümetin koordineli çalışmasına katkıda bulunarak, belediyenin uygun göreceği araziye Kültür merkezi, spor salonu,  kirada bulunan SGK binası, kolluk kuvvetlerinin kullanabileceği daha modern bir emniyet müdürlüğü binasını yapacağız. Alaplı'da ihtiyaca cevap verebilecek yeni hastane binası, Gümeli'ye baraj ve alternatif yollar yapıyoruz, karayolunda kavuk kavla bağlantısı sorunu aşacağız,  mendirek, balıkçı barınağının temizlenmesi için gerekli tüm girişimlerde bulunacağız."

Çaturoğlu, Alaplı Deresi'ne daha estetik bir görüntü kazandıracaklarını aktararak, "Alaplı girişi için Karayolları Genel Müdürlüğü ile üzerine çalışmalarını söylediğimiz projenin üzerine gideceğiz.  Alaplı- Yığılca bağlantı yolu gerçekleşecek.  Aynı şekilde Ormanlı bağlantı yolu da bizim kaderimiz olmayacak. Alaplı OSB, Islah OSB ile sanayilerimizin bacalarından artık duman çıkmasını sağlayacağız. El Sanatları Enstitüsü ve Halk Bankası'nın Alaplı'ya tekrar getirilmesi, Kavakdere Mahallesi'nin Alaplı sınırlarına alınması yapılacak olan yeni okul binaları gençlik merkezi bizim olmazsa olmazlarımız olacak" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Zonguldak Milletvekili Çaturoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement