Ak Partiler Kadıköy'de CHP'yi Topa Tuttu - Son Dakika
Yerel

Ak Partiler Kadıköy'de CHP'yi Topa Tuttu

Ak Partiler Kadıköy\'de CHP\'yi Topa Tuttu

AK Partililer, seçim çalışmaları kapsamında gittikleri Kadıköy’de CHP’li başkan adayını sert bir dille eleştirdiler.

20.03.2014 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Partililer, seçim çalışmaları kapsamında gittikleri Kadıköy'de CHP'li başkan adayını sert bir dille eleştirdiler.

AK Parti Belediye Başkan adayı Özkan Kostak, CHP'li Belediye Başkan adayı Kamil Saka'ya, her sabah düzenlediği kahvaltılar içinde, 'Değirmenin suyu nereden geliyor?' diye sordu.

AK Parti Edremit Belediye Başkan Adayı Özkan Kostak, İlçe Başkanı Harun Yüzüak, meclis üyesi adayları, yüzlerce araçtan oluşan konvoy eşliğinde Kadıköy'de vatandaşlarla buluştu.

Güre Belediye Başkanı ve CHP Edremit Belediye Başkan adayı Kamil Saka'ya yüklenen AK Parti İlçe Başkanı Harun Yüzüak, "Güre'nin 27 yıllık hali ortada. Bir çivi çakmadığı gibi diriye bile hizmeti yok, ölüye de saygıları yok. Biliyormusunuz? Güre'nin mezarlığı bile hacizli "dedi

Yüzüak, şunları söyledi: "Diriye hizmet etmedikleri gibi ölüyü de yattığı yerde rahat bırakmıyorlar. Edremit'in bugünkü durumu 1994 teki İstanbul'un durumundan farklı değil. O zaman İstanbul'da çöp dağları vardı, şimdi bizde de aylarca yanan çöplükler var. O zaman İstanbul'da su sıkıntısı vardı, şimdi bizde de var. O zaman İstanbul'da altyapı sıkıntısı vardı, şimdi bilhassa Güre'de altyapı yok. İstanbul halkı, CHP'li belediyeden kurtulmak için 1994'te sayın başbakanımıza yetki vermişti. 2014'de Özkan Kostak Edremit tarihinde yapılmayan hizmeti getirebilmek için halktan destek istiyor" dedi.

"GÜRE'YE HİZMET GETİREMEYEN, KADIKÖY'DE HİÇ KONUŞAMAZ"

Özkan Kostak'tan önce söz alan AK Partili Kadıköy Belediye Başkanı Hasan Özel ise, "Geçtiğimiz günlerde Kadıköy'e CHP'li başkan adayı geldi. Kendisi yolları ve kanalizasyonunuzu yapacağım diyor. Bir kere dön de 27 yıl başkanlık yaptığınız Güre'ye bir bak. Her yeri b…k götürüyor. Güre'de insanların düzgün yürümeyebilecekleri bir yolu yok. Sokaklarından akan pisliği herkes görüyor. Devlet köylerimize daha çok hizmet götürdü. Her yeri parke yaptı. Sayın Saka ise, rahatlıkla atıp tutuyor. Balıkçı barınağını bile ben yaptırıyorum diyebiliyor. Benim herkese saygım var. Ama bu kadar atanını görmedim. Gelip de kendi yapamadıklarını nasıl da Kadıköy'de vaad ederken vatandaşla adeta yalan söyleyerek alay edebiliyor, anlayamıyorum. Merak eden halkımız, 27 yılda ne yapılmış gidip Güre'ye bakabilirler" diyerek Kamil Saka'yı eleştirdi.

"BU DEĞİRMENİN SUYU NEREDEN GELİYOR?"

AK Parti Edremit Belediye Başkan Adayı Özkan Kostak'ta "Biz gariban kaldık. Otobüslerle aylardır her gün kahvaltılar verilmeye devam ediyor. Bu değirmenin suyu nereden geliyor? Yap bakalım cebinden ne kadar yapacaksın. Kimin parasını har vurup, harman savuruyorsunuz?" şeklinde konuştu.

GÜRE'NİN KANALİZASYONUNU YAPMAK BİZE NASİP OLACAK

Kostak sözlerine şöyle devam etti: "Broşürüne açın bir bakın. Altınoluk'ta, Akçay'da, Zeytinli'de yapılanlar konulmuş, kendi icraatı gibi anlatılıyor. Vatandaşa sen ne yaptın onu anlat Akçay, Zeytinli, Altınoluk'taki icraatları vatandaşı ilgilendirmez. Yaptığın icraat varsa Güre'de onu koy. Hala kanalizasyonun yok. Ben buradan söz veriyorum, onu biz yapacağız. Vatandaşı kandıramazsınız. Artık herkes her şeyi biliyor. Güre'de bir çivi çakmadığını herkes biliyor"dedi.

"EDREMİT ŞAHLANDIRACAĞIZ"

İlçemize üniversiteyi, devlet hastanesini biz yapacağız diyen Kostak, "Biz iktidar olarak ne söz verdiysek zamanından önce teslim ettik. Biz yapamayacağımız işin sözünü vermiyoruz. Fark ise onlar yapamayacaklarınızı, biz yapacaklarımızı yazdık. 2011'de CHP ile 115 bin fark, MHP ile 250 bin fark var. Bunu Balıkesir genelinde yıkabilecek bir babayiğit yok. Ahmet Edip Uğur Balıkesir'i kazanacak. Biz de burada kazanırsak, Edremit'i şaha kaldırırız. Arıtmayı biz adam ederiz. Zeytin ağaçlarımız artık alınacak uçakla ücretsiz ilaçlanacak. Dağdan suyu getirmeye söz veriyorum. Suya 5 yıl zam yapılmayacağız. Muhtarlarımızdan, sivil toplum örgütlerimizden, mahallelerimizin insanları ile oluşturulacak kent konseyi ile her meclis öncesi kararları alacağız. Sizin düğün salonunuz var. Edremit'te yok. Biz her beldeye, hemen hemen her mahalleye kapalı düğün salonu yapacağız. Kapalı otoparklar, kapalı pazar yerlerini her beldemizde yapacağız. Sizlerden desteklerinizi bekliyorum. 30 Marta kadar bizler size, 31 Mart sabahından sonra sizler bize emanetsiniz." - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partiler Kadıköy'de CHP'yi Topa Tuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement