Ak Partili Aday Adayı Siyasetin Ezberlerini Bozacak - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Aday Adayı Siyasetin Ezberlerini Bozacak

Ak Partili Aday Adayı Siyasetin Ezberlerini Bozacak

Seçim sloganını ‘Daima ulaşırsın’ olarak belirleyen AK Parti Çanakkale Milletvekili aday adayı Kamil Ali Aşkın, bu sözünü, seçilmesi halinde seçimden sonra da tutacağını söyledi.

27.03.2015 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seçim sloganını 'Daima ulaşırsın' olarak belirleyen AK Parti Çanakkale Milletvekili aday adayı Kamil Ali Aşkın, bu sözünü, seçilmesi halinde seçimden sonra da tutacağını söyledi. Aşkın, "Ben siyaseti, ayağa bekleyerek değil, seçmenin ayağına giderek yapacağım. Benim yerim burası. Her zaman Çanakkale halkının arasında olacağım" dedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren Milletvekili aday adayı Avukat Kamil Ali Aşkın, seçim sloganı olan 'Daima ulaşırsın' sözünün seçimlerden sonra da devam edeceğini söyledi. İş hayatında, STK'larda ve politikada tecrübesine güvendiğini söyleyen Aşkın, "Büyüklerimiz uygun görüp aday gösterirler, halkımız da seçerse, bu sözümüz değişmeyecek. Ben, Gelibolu damadıyım. Beni eğer Gelibolu'da bulamazsanız, baba ocağı Biga'da bulursunuz, ana kucağı Çan'da bulursunuz. Çanakkale merkezde, Yalı caddesinde bulursunuz. Ayvacık'ta gıdışımların arasında bulursunuz. Biz inşallah her yerde olacağız. Biz politikayı, ayağa giderek yapmak istiyoruz, ayağa bekleyerek değil. Yeni insanlarla tanışmak, o insanların enerjisini, gözlerindeki ışığı görmek istiyorum. Allah izin fırsat verirse, böyle yapmak istiyoruz. Normal şartlarda, telefonumu gece kapatıyordum. Bu sloganla çıktığımdan beri telefonumu kapatamıyorum. Mümkün olduğu kadar telefonlara kendim cevap vermeye çalışıyorum. Mesajla ulaşanlara yine mesajla karşılık veriyorum. O bakımdan inşallah Rabbim bize bu işi nasip eder, siyaseten büyüklerimiz bizi tercih ederlerse, bu minval üzerine gitmeyi düşünüyorum. Bu sözü halkımıza verebilirim. Ben buralardayım, buralarda olacağım. Hiçbir yere gitmeyeceğim" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Aday Adayı Siyasetin Ezberlerini Bozacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement