Ak Partili Aday Çelik, Seçim Çalışmalarına Kumluca'da Devam Etti - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Aday Çelik, Seçim Çalışmalarına Kumluca'da Devam Etti

Ak Partili Aday Çelik, Seçim Çalışmalarına Kumluca\'da Devam Etti

AK Parti Antalya milletvekili adayı Sena Nur Çelik, seçim çalışmalarına Antalya’nın Kumluca ilçesinde devam etti.

28.05.2015 21:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Antalya milletvekili adayı Sena Nur Çelik, seçim çalışmalarına Antalya'nın Kumluca ilçesinde devam etti.

AK Parti Antalya milletvekili adayı Sena Nur Çelik, Kumluca'da ilk olarak Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'yı mekanında ziyaret etti. Çelik ve Belediye Başkanı Çetinkaya, Kumluca'ya yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgi alış verişinde bulundu. Genç milletvekili adayı Sena Nur Çelik, ziyaretin ardından belediyede çalışan personeli tek tek ziyaret ederek kolay gelsin temennisinde bulundu.

ESNAF ZİYARETİ

Çelik ve beraberindeki heyet, Merkez Mahallesi'nde yer alan Cumhuriyet ve Halil Çıvgın Caddesi ile Özdemir Sokak'taki esnafı ziyaret etti. Çelik, esnafa yeni Türkiye'nin yeni projelerini anlatırken, hayırlı işler temennisinde bulundu.

Sena Nur Çelik'in bir sonraki durağı ise Kumluca İmam Hatip Ortaokul'unun ödül töreni oldu. İl Performans Takip Sınavı'nda Kumluca'da yer alan ortaokullar içinde birinci olan İmam Hatip okulunun düzenlediği ödül törenine katılan milletvekili adayı Çelik, dereceye giren öğrencilere plaketlerini takdim etti. Törende ortaokul öğrencilerinin Peygamber Efendimiz için okuduğu şiirler karşısında Sena Nur Çelik, duygu dolu anlar yaşadı.

PAKETLEME TESİSİ VE KAPALI PAZAR ESNAFI ZİYARET

Seçim çalışmalarında dur durak bilmeyen Sena Nur Çelik, okul ziyaretinin ardından bir sebze meyve paketleme tesisini ziyaret etti. Ziyareti esnasında tesiste çalışan işçilerle yakından ilgilenen Çelik, 7 Haziran seçimlerine dikkat çekerek, yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında işçiler bilgi verdi. Paketleme tesisinin ardından Mavikent'te yer alan domates serasını da ziyaret eden Çelik, burada da işçilerle sohbet etti. Mavikent'te seradaki işçilerle sohbetinin ardından genç milletvekili adayı Sena Nur Çelik, Beykonak Mahallesi'nde yer alan kapalı Pazar esnafını ziyaret ederek projeler hakkında bilgi verdi, 7 Haziran seçimi için destek istedi.

EV ZİYARETLERİ

Kumluca'da ev ziyaretlerine de katılan AK Parti'nin Antalya'dan en genç milletvekili adayı Sena Nur Çelik 3 ev ziyareti gerçekleştirdi. Genç milletvekili adayı Çelik, Balçıklı 50. Yıl Mahallesi Gültepe Sokak'ta gerçekleştirdiği ev ziyaretinde 7 Hazirandan sonra mahalle sakinlerinin taleplerinin takipçisi olacağını söyledi.

"PARTİMİZ VESAYET REJİMİNE KARŞI MÜCADELE ETTİ"

Sarıcasu mahallesindeki toplantıda yaptığı konuşmada ulaşımdan sağlığa, eğitimden gençlik meselelerine kadar AK Parti'nin çok önemli hizmetler yaptığını ifade eden Çelik, "Partimizin yaptığı en önemli hizmet, insan hakları ve demokrasinin ile ilgili yaptığı yatırımlardır. Bakın 13 sene önce bu ülkede bir vesayet rejimi vardı. Vesayet altındaki Türkiye'de insanlar yaşam tarzlarına göre, giyimlerine göre, dillerine göre, ırklarına göre, inançlarına göre ayrılıyordu, ötekileştiriliyordu. Sen başörtülü müsün? Okuyamazsın. Sen imam hatip mezunu musun? O zaman sen istediğin üniversiteye gidemezsin. Senin eşin başörtülü mü? O zaman sen devlet dairesinde en ücra köşelerde çalışmak zorundasın. Vesayetin olduğu Türkiye'de seçimle işbaşına gelmiş hükümetlerin icraatlarına müdahale ediliyor, politika belirlemesine engel olunuyordu. Kritik konularda karar alamayan hükümetler gördü bu ülke. Askeri-sivil bürokrasi, medya ve çıkar grupları üzerinden hükümetlere baskı yapabiliyordu. Dış politikadan eğitim sistemine, kültürel meselelere ve asayişle ilgili konulara kadar vesayetin varlığı güçlü bir şekilde hissediliyordu. Partilerin kimlerle koalisyon yapacaklarına, hükümet programlarında nelere dikkat edeceklerine, erken seçime gidip gidilmeyeceğine, askerlik süresinin yeniden belirlenmesinden idari yapıda reform yapılıp yapılamamsına kadar bir dizi konu, hükümetlerin tek başına karar alamadıkları konulardı. Bunların hepsini bu ülke yaşadı. Vesayet düzeni, halka rağmen en iyisini biz biliriz tavrıdır. Halktan seçimle yetki almış hükümetler üzerinde askeri-sivil bürokrasinin yönetime müdahalesidir. . Bizim partimizin yaptığı en önemli hizmet işte bu vesayet rejimine karşı verdiği mücadeledir. Sizin verdiğiniz destekle AK Parti bu baskı rejimine, bu vesayet düzenine son verdi, söz milletin oldu. Bu sayede insanımız en tabii haklarını kullanmaya başladı" dedi.

"BAŞKANLIK SİSTEMİYLE KOALİSYONLAR TARİH OLACAK"

Herkesten destek beklediğini dile getiren Sena Nur Çelik, seçimlerin ülke için çok önemli olduğuna vurgu yaptı. Demokratik kazanımların kaybedilmemesi için istikrarın önemine vurgu yapan Çelik, "Bu ülke yasakçı zihniyetlerden çok çekti. İnanç özgürlüğü, hak ve hürriyetler baskı altındaydı. Bizler baskıları, eğitimden mahrum bırakılmayı yaşadık. Artık o eski günlere geri dönmek istemiyoruz. Daha demokratik daha özgür bir Türkiye'ye ancak yeni anayasa ile kavuşabiliriz. İnşallah halkımızın desteğiyle tek başımıza iktidar olacağız ve başkanlık sistemine doğru yol alacağız. Başkanlık sistemi ile Türkiye'nin gelişmesinin önündeki engeller kalkacak. Çünkü başkanlık sistemi ile koalisyonlar tarih olacak. İcraat yapamayan, zayıf ve yönlendirmelere açık hükümetler ortadan kalkacak" şeklinde konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Aday Çelik, Seçim Çalışmalarına Kumluca'da Devam Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement