AK Partili Adaya Tepki Ortamı Gerdi: Vatandaş ve Oğlu Darp Edildi - Son Dakika
Güncel

AK Partili Adaya Tepki Ortamı Gerdi: Vatandaş ve Oğlu Darp Edildi

AK Partili Adaya Tepki Ortamı Gerdi: Vatandaş ve Oğlu Darp Edildi

Çanakkale'de bahar şenliğine katılan ve konuşma yapmak isteyen AK Parti Çanakkale adayı Turan'a; Mustafa Yılmaz adlı vatandaş 'Burası siyaset alanı değil' diyerek tepki gösterdi.

01.06.2015 15:24  Güncelleme: 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'de bahar şenliğine katılan, diğer adaylar gibi sahneye çıkıp konuşma yapmak isteyen AK Parti İstanbul Milletvekili ve Çanakkale Milletvekili Adayı Bülent Turan'a; Mustafa Yılmaz adlı vatandaş 'Burası siyaset alanı değil' diyerek tepki gösterdi.

Adı öğrenilemeyen bir diğer vatandaş da önce Yılmaz'ı itti, ardından babasına yardıma koşan Bülent Yılmaz'ı tokatladı. Gerginlik jandarma ve çevredekilerin araya girmesiyle büyümeden sona erdi.

SAHNEYE ÇIKTI, ORTALIK KARIŞTI

Çanakkale Karadenizliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ÇAKARDER) tarafından bu yıl 11'incisi düzenlenen Geleneksel Karadenizliler Bahar Şenliği; dün Çan- Biga Karayolu'nun beşinci kilometresindeki Altıkulaç Köyü Hafızın Düzlüğü'nde yapıldı. AK Parti İstanbul Milletvekili ve Çanakkale Milletvekili Adayı Bülent Turan, CHP Çanakkale Milletvekili ve Adayı Ali Sarıbaş, MHP Çanakkale Milletvekili Adayı Kürşat Tuna da etkinliğe katıldı. Şenlikte birer konuşma yapmaları için tüm adaylara söz verildi. Son konuşmacı AK Parti İstanbul Milletvekili ve Çanakkale Milletvekili Adayı Bülent Turan, sahneye çıkınca ortalık bir anda karıştı.

"BURASI SİYASET ALANI DEĞİL"

AK Partili Turan'ın konuşması sırasında Altıkulaç Köyü'nde yaşadığı öğrenilen Mustafa Yılmaz, sahnenin önüne kadar gelerek, "Burası siyaset alanı değil?" diyerek tepki gösterdi. Bunun üzerine bir başka vatandaş araya girerek Yılmaz'a tepki gösterip itti. Durumu gören Yılmaz'ın oğlu Bülent Yılmaz "O benim babam" diyerek sahnenin önüne koştu. İsmi öğrenilemeyen bu kişi, Bülent Yılmaz'a tokat atınca ortam bir anda gerildi. Sahnedeki sunucu "Lütfen, hoşgörülü olalım. Hani güzel başlamıştık, birbirimize saygımız sevgimiz olacaktı. Rica ediyorum efendim" diye anons yaptı. Araya giren jandarma, kavgayı ayırdı. Gerginliğin son bulmasının ardından Geleneksel Karadenizliler Bahar Şenliği eğlenceyle devam etti.

"KİM DEMOKRAT KİM DEĞİL GÖRMÜŞ OLDUK"

Yaşananları şaşkınlıkla izleyen AK Parti İstanbul Milletvekili ve Çanakkale Milletvekili Adayı Bülent Turan şunları söyledi:

"Ben Karadeniz insanını tanırım, onlar da beni tanıyor. Bu ülkede kim söz sahibi, kim sabırlı, kim değil, kim demokrat, kim değil yeniden görmüş olduk. Ben selam verip inecektim. Fakat diğer siyasi partilerimiz bize ithamlarda bulundukları için cevap verme ihtiyacı hissettim. Burası er meydanı, burada herkes konuşur, herkes tartışır."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AK Partili Adaya Tepki Ortamı Gerdi: Vatandaş ve Oğlu Darp Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • vatan: defol git pis akpli 59 19 Yanıtla
  • Ahıskalı Türk: Kahrolun din tüccarları 23 7 Yanıtla
  • gurbetci: Sonuna kadar akp akp akp Türkiyeyi akp duzeltti 2023 de görecez akp le 4 16 Yanıtla
  • İNSİYATİF: Adamlar yargı tanımıyor din istismar ediyor hırsızlık yapıyor zevk içinde yaşıyor adam yaralıyor sonra onlarla aynı düşünmedik diye biz ya paralel oluyoruz ya da dinsiz, fetvayı bunlar yapıyo Müslüman bunlar oluyor hey gidi dünya sen küçüksün Allah buyuk 7 4 Yanıtla
  • yakup: akp kadar nalet bir parti yok normal dir 7 1 Yanıtla
  • katre: hizmeti görmeyenlerin gözüne dursun 2 5 Yanıtla
  • Şenşen: Akp sandığın dibini boylayacak anap gibi yok olacaktır 4 1 Yanıtla
  • ahmat: bulent kara akp adayi malesef cok fanatik ve agresif canakkaleli olarak biliyoz onu.o yüzden ona oy yok.bir kac kez daha yapti böyle birsey. 4 1 Yanıtla
  • onur şeref: ÇANAKKALEDE.KARDEŞİM OTURUYOR.DEDİĞİNE .GÖRE..MHP.CHP..BURADA.AĞIRLIKTA..AKP..PAZAR.GİRİŞLERİNDE.GAZETE İÇERİSİNE GİZLEYEREK.KENDİ .TANITIM .İLANINI..VATANDAŞA VERİYORMUŞ .... 4 0 Yanıtla
  • Huseyin: Ak. Hiç. Sevmyorum 2 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement