Ak Partili Adaylar Bismil'de - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Adaylar Bismil'de

Ak Partili Adaylar Bismil\'de

AK Parti Diyarbakır milletvekili adayı Galip Ensarioğlu, HDP’nin kendisine oy verenlere hizmet etmediğini ve onları ölüme sürüklediğini belirterek, en çok oy aldıkları yerlerde halka zulüm ettiklerini ifade etti.

26.10.2015 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Diyarbakır milletvekili adayı Galip Ensarioğlu, HDP'nin kendisine oy verenlere hizmet etmediğini ve onları ölüme sürüklediğini belirterek, en çok oy aldıkları yerlerde halka zulüm ettiklerini ifade etti.

AK Parti Diyarbakır milletvekili adayları Galip Ensarioğlu, Ebubekir Bal, Tahsin Arslan, Mehmet Fatih Kayhan ve Tahsin Arslan, seçim çalışmaları çerçevesinde Bismil ilçesine geldi. Burada esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştiren adaylar, daha sonra Altıok Mahallesi'nde bulunan seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Açılışta konuşan Ensarioğlu, HDP'nin kendisine oy verenlere hizmet etmediği gibi onları ölüme sürüklediğini belirtti. Bismil'in 7 Haziran seçimlerinin ardından çok önemli acılar yaşadığına ve adeta iç savaşan yaşandığı bir ortamın oluştuğuna dikkat çeken Ensarioğlu, "7 Haziran sonrası birileri kasıtlı olarak devletin barış sürecini bozduğunu söyledi. Anlamsız bir kavga başlatıldı. HDP nerede daha çok oy almış ise oralarda hendekler kazdı, yolları kapattı ve ekonomiyi altüst edilmek istedi. HDP bu millete hiçbir şey vermediği gibi Cizre'de, Silopi'de, Nusaybin'de, Bismil'de, Silvan'da ve Sur'da adeta onlara oy veren insanları cezalandırdı" dedi.

Türkiye'nin Suriye ve Irak gibi olmaması için ellerinden geleni yapacaklarına dikkat çeken Ensarioğlu, halkın 1 Kasım seçimlerinde gereken cevabı vereceğini vurguladı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Adaylar Bismil'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • halil: sen insan deilsin 0 0 Yanıtla

Advertisement