Ak Partili Adaylar, Mahalle Toplantılarına Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Adaylar, Mahalle Toplantılarına Devam Ediyor

Ak Partili Adaylar, Mahalle Toplantılarına Devam Ediyor

AK Parti Malatya Milletvekili adayları, genel seçim çalışmaları kapsamında Büyük Mustafa Paşa ve Şifa Mahallesi ile ortak mahalle toplantısı düzenledi.

21.05.2015 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Malatya Milletvekili adayları, genel seçim çalışmaları kapsamında Büyük Mustafa Paşa ve Şifa Mahallesi ile ortak mahalle toplantısı düzenledi. Burada yapılan konuşmalarda, 7 Haziran seçimlerinin bütün seçimlerden daha büyük önem taşıdığı ifade edildi.

Çağrı Düğün Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder, 7 Haziran seçimlerinin gerek Malatya gerekse de Türkiye için büyük önem taşıdığını kaydederek, AK Parti'nin büyük hedeflerinin olduğunu, bunun içinde 7 Haziran seçimlerinde herkesin seçime katılmasını beklediklerini ifade etti. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, vatandaşların güvenine layık olmaya çalıştıklarını dile getirdi.

AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin ise, muhalefeti hedef alarak, "Onların senaristleri de, senaryosu da artık eskide, eski Türkiye'de kaldı. Onların bütün hevesleri 2002 öncesine dönecek şekilde insanlarımızın kafalarındaki doğru şeyleri ifsat etmek, için her türlü entrikayı maalesef yazmaya çalışıyorlar. Olayın aktörleri kimlerdi? O gün AK Parti'nin iktidara gelmemesi için, hatta partinin kurulmaması için bazı güç odakları el birliği ile hep beraber bu ülkenin güzel insanı dünya mazlumlarının sesi Recep Tayyip Erdoğan ve ekibinin önünü kesmek için yargıyı devreye koymuşlardı. Vural Savaş denilen birisi vardı. Bugün onun nerede olduğunu bilen var mı? Göğsünü gere gere 'Bir daha muhtar dahi olamayacak' diyordu. O öyle istedi ama Rabbim de bize murat etti, Cumhurbaşkanı oldu. Bu ülkede muhtar dahi yapmamak için önünü kestikleri Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve yoldaşları bu ülkenin köşe başlarında aslanlar gibi bir irade ortaya koydular. İşte bu onları rahatsız ediyor" dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci de, "Oyunuzu bizlere vermediğinizde MHP, CHP, HDP koalisyonuna vereceksiniz. HDP'ye verdiğiniz oy MHP'ye gidecek. MHP'ye verdiğiniz oy CHP'ye gidecek. Kimin karşısında kimleri götürmüş olacaksınız? Başta Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Ahmet Davutoğlu'nu götürmüş olacaksınız. İstikrarı götürmüş olacaksınız, büyümeyi ve en önemlisi de sizlere bu güne kadar zulüm edenleri tekrardan başa getireceksiniz. Hatırlayın, AK Parti iktidara gelmeden önce koalisyonlarda yine MHP, DSP ve ANAP vardı. Sizler de çok iyi biliyorsunuz. Onların geçmişte yaptıkları gelecekte yapacaklarının teminatı. Değerli arkadaşlar sizlerden rica ediyorum oylarımızı bölüp de heba etmeyelim. 7 Haziran Türkiye'nin hangi yöne bakacağı noktasında çok önemli bir seçimdir. En önemlisi de Recep Tayyip Edoğan'ı kimselere yedirmeyelim. 7 Haziranda oylarınızı Recep Tayyip Erdoğan'ı, ülkenin geleceğini, istikrarı, büyümeyi düşünerek verin" diye konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık da, "Ahmet Davutoğlu, kurucu ve genel başkanım, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın bizlere emanetidir. Ben bilirim ki sizler de emanetinize sahip çıkarsınız. O yüzden 6 milletvekilinin emaneti sizedir. Bugün burada toplanan herkese çok teşekkür ediyorum. Malatya kararını vermiş. Bu verilen kararda 6-0'ı istiyoruz. Malatya'dan 6 ve Türkiye'den 400 milletvekili istiyoruz" dedi.

Çalık, 12 yılda Türkiye'de çok önemli değişikliklerin yapıldığını ifade ederek, şunları söyledi:

"Dönüp bir eğitime bakın. Eğitim nasıldı? Sınıflar 70 kişilikti. Kitap var mıydı? Defter var mıydı? Doğalgaz var mıydı? Peki, öğretmen var mıydı? Köylerde okul var mıydı? Başörtülü öğrencilerimizi okulun dışına atanlar var mıydı? Şimdi o var olanların hepsi eski Türkiye'de kaldı. Eğitimde bunlar vardı peki ulaşımda neler vardı? Bugün 94 yaşındaki bir amcamız dedi ki 'ilk kez uçağa bindim.' 94 yaşında ilk kez AK Parti iktidarında o hacı amcalarım, hacı babalarım, gençlerim uçağa biniyor. 12 sene önce uçak paraları ne kadardı şimdi ne kadar? O gün Malatya'da sadece haftada 3 uçak kalkıyordu. Şimdi günde 10 tane Malatya'dan uçak kalkıyor. Malatya'ya yapılan yatırım 13,5 milyar dedik. 13 yılda Malatya'ya birçok yatırım yapıp, hizmet getirdik." - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Adaylar, Mahalle Toplantılarına Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement