Ak Partili Altıntaş'tan Aydın Müsiad'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Altıntaş'tan Aydın Müsiad'a Ziyaret

Ak Partili Altıntaş\'tan Aydın Müsiad\'a Ziyaret

AK Parti Aydın milletvekili aday adayı Cengiz Altıntaş, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Aydın Şube Başkanı Hakan Yıldırım’ı ziyaret etti.

23.03.2015 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Aydın milletvekili aday adayı Cengiz Altıntaş, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Aydın Şube Başkanı Hakan Yıldırım'ı ziyaret etti.

Gerek temayül öncesinde, gerekse de temayül yoklaması sonrasında ziyaretlerini hiç ara vermeden sürdüren AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Cengiz Altıntaş, bu kez MÜSİAD'ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan MUSİAD Başkanı Hakan Yıldırım, ziyaretinden dolayı Cengiz Altıntaş'a teşekkür ederek çalışmalarında başarı diledi.

Başkan Yıldırım, Altıntaş'a çıktığı bu yolda başarılar dileyerek "AK Parti Aday adaylarında olan Cengiz Altıntaş ve daha doğrusu AK Partideki aday adaylarının Aydın'a hizmet edebilecek donanımda olduğunu görüyoruz. Bu manada inşallah MÜSİAD Kurucusu ve Eğitim Sektör Kurulu Başkanlığı yapmış Cengiz Altıntaş'ın Aydın'a hizmet edebileceğine yürekten inanıyor kendisine de güveniyoruz" şeklinde konuştu.

AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Cengiz Altıntaş ise, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) Türkiye ve Aydın için önemli bir yeri olduğuna dikkat çekerek, "MÜSİAD; Türkiye'nin, iktisadi, sosyal ve kültürel gelişimine hizmet etmekte, bu amaç için raporlar ve yayınlar hazırlamakta ve muhataplarına sunmaktadır. AK Parti bu süreçte MÜSİAD'lı iş adamları ve iş admalarının fikirlerini önemsedi ve bundan sonraki dönemlerde de önemsemeye devam edecektir. Artık dünyanın dört bir tarafında olan MÜSİAD, her geçen gün gücüne güç katıyor. Bunun içindir ki iş dünyasının Aydın'a da yatırım yapması konusunda öncülük etmeliyiz ve gerekli desteği verirsek Aydın'ın gelişimi için çok önemli yere sahip olacaktır" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Altıntaş'tan Aydın Müsiad'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement