Ak Partili Aydın Demre'den Destek İstedi - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Aydın Demre'den Destek İstedi

Ak Partili Aydın Demre\'den Destek İstedi

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı İbrahim Aydın, Demrelilerden 1 Kasım seçimlerinde destek istedi.

22.10.2015 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı İbrahim Aydın, Demrelilerden 1 Kasım seçimlerinde destek istedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren İbrahim Aydın'a Demre İlçesi'ni ziyaret etti. Aydın'a AK Parti Demre İlçe Başkanı Bayram Arıcı ve Büyükşehir Demre Koordinatörü Veli Sertbaş da eşlik etti. Demre'de Yavu, Köşkerler, Gökyazı mahallelerini ziyaret eden Aydın, vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

Orman mühendisliği ve İzmir ile Muğla'da Orman Bölge Müdürlüğü yapmış olan İbrahim Aydın, Demre'de yaşanan arazi sorunu için vatandaşların şikayet ve taleplerini dinledi. 2B arazi sorunu ile alakalı talepleri değerlendiren Aydın, bölgeye konunun incelenmesi için müfettiş talep edeceğini söyledi. Orman Bölge Müdürlüğü yaptığı için konuya hakim olduğunu belirten Aydın, " Demre'de 2B arazisi ile alakalı sorunların olduğunu biliyorum. Sorunlarınızı ortadan kaldırmak için elimden gelen gayreti göstereceğim. Bu problemi meclisin gündemine sokarak çözümü için çalışacağım" dedi.

AK Parti'nin seçim beyannamesinde çiftçiye ve üreticiye verdiği müjdeleri de vatandaşlarla paylaşan Aydın, ev ziyaretlerinin ardından ilçeden ayrıldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Aydın Demre'den Destek İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement