Ak Partili Aygün'den Özalp ve Saray'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Aygün'den Özalp ve Saray'a Ziyaret

Ak Partili Aygün\'den Özalp ve Saray\'a Ziyaret

VAN (İHA) – AK Parti Sakarya Milletvekili Zeki Aygün, Van’ın Özalp ve Saray ilçelerini ziyaret etti.

14.11.2016 10:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

VAN (İHA) – AK Parti Sakarya Milletvekili Zeki Aygün, Van'ın Özalp ve Saray ilçelerini ziyaret etti.

Van ve Hakkari koordinatörü olan Sakarya Milletvekili Zeki Aygün, beraberindeki AK Parti Van İl Başkanı Zahir Soğandağ, İpekyolu İlçe Başkanı Rasim Aslan, Edremit İlçe Başkanı Halis Bayramoğlu ve partililerle Özalp ve Saray ilçelerini ziyaret etti. Aygün, ilk olarak geçen ay evinde vurularak şehit edilen AK Parti Özalp İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Muştu'nun Mollahasan Mahallesi'ndeki evine taziye ziyaretinde bulundu. Aygün ve Soğanda, okunan duaların ardından buradan ayrılarak AK Parti Özalp İlçe Başkanı Orhan Yıldırımçakar ve ilçe teşkilatını parti binasında ziyaret ederek, ilçe sorunları hakkında bilgi aldı.

Ardından bir konuşma yapan Zahir Soğanda, 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından tüm Türkiye'de olduğu gibi Özalp ilçesinde de halkın Cumhurbaşkanına, Başbakanına ve iradesine sahip çıktığını söyledi. Soğanda, "Fakat ben özellikle belirtmek istiyorum ki bir ailemiz vardı, 27 günlük nöbette her akşam son otobüsle Özalp'tan Van'a geliyor, sabah ilk otobüsle de Van'dan Özalp'a gidiyorlardı. Ben bu ailemizi canı gönülden kutluyorum. Özalp halkı reisine sahip çıkmıştır" dedi.

Milletvekili Aygün ise, AK Parti ailesinin çok büyük bir aile olduğunu ifade eder, "Bu ailenin görevi ise bu halka hizmet etmek ve ediyoruz. Kim bizi ne kadar engellemek istese bile biz bunu yapacağız ve yaptık. Bu zor şartlar altında burada görev yapan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. 15 Temmuz sonra büyük bir özveri veren Toprak ailesini de kutluyorum. Bölgemizdeki terör olayını bir analiz edersek, şunun doğuş şekli aslında çok tarihi şeylere dayanıyor. Bölgemiz üzerinde oyun oynamak isteyenler, bu bölgede Müslüman bir ülke istemiyorlar. Bize yıllardır Kürt-Türk kavgası yaptıranlar, şimdi ise o bölgede suni ve şii kavgası başlatmak istiyor" ifadelerini kullandı.

Buradaki ziyaretin ardından Saray ilçesine geçen Aygün ve beraberindekiler, partililer ve halkla bir araya geldikten sonra il merkezine döndüler. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Aygün'den Özalp ve Saray'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement