Ak Partili Babuşçu: 90 Yıllık Reklam Arası Sona Erdi - Son Dakika
Güncel

Ak Partili Babuşçu: 90 Yıllık Reklam Arası Sona Erdi

Ak Partili Babuşçu: 90 Yıllık Reklam Arası Sona Erdi

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşçu, sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki hesabında "600 yıllık İmparatorluğun 90 yıllık reklam arası sona erdi" diye yazdı.

15.01.2015 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşçu, sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki hesabında "600 yıllık İmparatorluğun 90 yıllık reklam arası sona erdi" diye yazdı.

Babuşçu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas'ı Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda, 16 Türk Devleti'ni temsil eden askerlerin önünde çektirdiği fotoğrafı Facebook'taki sayfasında paylaştı. Babuşçu, fotoğraf için, "Bu resim okunması gereken bir resim. Filistin'i vermediği bahanesiyle yıkılan Osmanlı İmparatorluğu ve Filistin Devlet Başkanı'yla arka plan görüntüsü. Muhteşem bir zeka. Tabi ki Sayın Cumhurbaşkanı'mızın zekası. 600 yıllık İmparatorluğun 90 yıllık reklam arası sona erdi" diye yazdı.

BEĞENİ VE TEPKİ YAĞDI

Milletvekili Tülay Babuşçu'nun beğenildiği kadar tepki çeken paylaşımı ardından  çeşitli yorumlar yapıldı. Babuşçu'nun takipçileri, "Bir de cumhurbaşkanı Osmanlı padişahları gibi giyinseydi görüntü tam olacakmış vekilim", "Fatih Sultan Mehmet Han'ın kostümü yakışır", "Cumhuriyet dönemini 'reklam arası' olarak gören birinin cumhuriyetin meclisinde ne işi var?", "Doğruları (öteki) söyledi diye, niye (öte) olsun", "Bayanlara seçme ve seçilme hakkı bu reklam arasında verildi yalnız" diye yorumlar yaptı.

DHA muhabiri, bu konudaki görüşünü sormak için telefonla aradığı Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşçu'ya ulaşamadı - Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ak Partili Babuşçu: 90 Yıllık Reklam Arası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement