Ak Partili Bahçekapılı : "Kol Kola Girersek Bize Kimse Bir Şey Yapamaz" - Son Dakika
Politika

Ak Partili Bahçekapılı : "Kol Kola Girersek Bize Kimse Bir Şey Yapamaz"

Ak Partili Bahçekapılı : "Kol Kola Girersek Bize Kimse Bir Şey Yapamaz"

TBMM Başkanvekili ve AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Ayşe Nur Bahçekapılı, bir araya geldiği Alevi vatandaşlara “Canlar” diye hitap ederek, “Biz kol kola girersek bize kimse bir şey yapamaz” dedi.

08.05.2015 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TBMM Başkanvekili ve AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Ayşe Nur Bahçekapılı, bir araya geldiği Alevi vatandaşlara "Canlar" diye hitap ederek, "Biz kol kola girersek bize kimse bir şey yapamaz" dedi.

TBMM Başkanvekili ve AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Ayşe Nur Bahçekapılı, Sultangazi'de bulunan Şah Hatayi Cemevi'ni ziyaret etti. Ziyarete Ayşe Nur Bahçekapılı'nın yanı sıra, AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Mahmut Doğan, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Alevi vatandaşlara "Canlar" diye hitap eden Ayşe Nur Bahçekapılı, "Cumhurbaşkanımızın ve başbakanımızın da bizim de sloganımız, 'Biz birlikte Türkiye'yiz'. AK Parti ilk kez Alevi çalıştayı yaptı. Bir CHP'li milletvekili ne dedi Dersim'le ilgili? 'Dersim'de anneler ağladı, çözüm sürecinde de ağlayabilir' Ancak Cumhurbaşkanımız başbakanken Dersim için ilk resmi özrü diledi" dedi.

"TÜRKİYE'Yİ BİRBİRİNE DÜŞÜRMEK İÇİN HER YERDEN FİTİLLEMİŞLER"

Bahçekapılı, Kürt sorunu için elini taşın altına koyduğunu kaydederek, "Bugün Diyarbakır'da bir can ölüyorsa, bir annenin gözünden yaş akıyorsa İstanbul'da benim yüreğim rahat etmez. Analar ağlamasın diye yola çıktık. Annelerin gözyaşlarından etkilendiğimiz için yola çıktık. Bu ülkede yıllarca kardeşi kardeşe vurduran güçler etkin olmuşlar. Uluslararası güçler, yerel terör örgütleriyle birlikte olmuşlar ve kardeşi birbirine vurdurmak için mezhepler üzerinden, savaş çıkarmak için, Türkiye'yi birbirine düşürmek için her yerden fitillemişler" diye konuştu.

"ALEVİ KARDEŞİMİZLE BİRLİKTE İŞTE BU TÜRKİYE'Yİ KURMAK İSTİYORUZ"

Türkiye'nin çevresinde bulunan ülkelerde savaş olduğunu belirten AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Ayşe Nur Bahçekapılı, "Bazı insanları tabii ki bir ötekileştirme peşinde olabilir. Bazı insanlar kötü ittifaklarla bizi birbirimize düşürmek için çalışabilir. Benim birçok arkadaşım alevi. Benim ailemden bir kişi aleviler kötü demedi. Benim ailemden birçok kişinin adı Hasan ve Hüseyin. Biz Kürt'üyle, Alevi'siyle, Çerkez'iyle, Sünni'siyle kardeşiz. Biz birlikte Türkiye'yiz. Sizden de bunu duymak istiyorum. Alevi kardeşimizle birlikte işte bu Türkiye'yi kurmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

"BİZ KOL KOLA GİRERSEK KİMSE BİZE BİR ŞEY YAPAMAZ"

Ayşe Nur Bahçekapılı son zamanlarda yurtdışı bağlantılı bazı kirli ittifakların olduğunu kaydederek, "Paralel diye adlandırdığımız kirli ittifaklar, gelişmekte olan, ekonomisi gelişmekte olan, demokratikleşme adına çok önemli adımlar atan Türkiye'yi kimlik ve kişilik sahibi olmaya çalışan ve olan Türkiye'yi batırmak için birbirine düşürmek için uğraşanlar olduğunu düşünmemiz lazım. Ben size 'can' diye hitap ediyorum. Başbakanımız da değişik zamanlarda 'can' diye hitap etti. Hacı Bektaş-ı Veli'nin adı üniversiteye verildi. Biz kol kola girersek bize hiç kimse bir şey yapamaz. Hiç kimsenin bizi Alevi, Sünni, Kürt, Çerkez, Laz şeklinde ayrıştırmasına izin vermeyelim" ifadesini kullandı.

TBMM Başkanvekili ve AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Ayşe Nur Bahçekapılı konuşmalarının ardından toplantıya katılanlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ak Partili Bahçekapılı : 'Kol Kola Girersek Bize Kimse Bir Şey Yapamaz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement