Ak Partili Başkan'dan Kılıçdaroğlu İçin Suç Duyurusu - Son Dakika
Politika

Ak Partili Başkan'dan Kılıçdaroğlu İçin Suç Duyurusu

Ak Partili Başkan\'dan Kılıçdaroğlu İçin Suç Duyurusu

Ankara'nın Kazan İlçesi Belediye Başkanı AK Partili Lokman Ertürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve Cumhurbaşkanlığı makamına hakaret ettiği gerekçesiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

27.01.2016 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Kazan İlçesi Belediye Başkanı AK Partili Lokman Ertürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve Cumhurbaşkanlığı makamına hakaret ettiği gerekçesiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Belediye Başkanı Lokman Ertürk'ün twitter hesabı üzerinden, Kazan halkı adına Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunduğunu duyurdu. Lokman Ertürk, savcılığa verdiği dilekçesinde, "CHP Genel Başkanı salondan kendisine eleştiriler yükselince tepkileri bastırmak için Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret etmeyi tercih etmiştir. Bu yolla kendisine gelecek tepkileri kendince başka yöne çekmiştir. Bunu da başarmıştır. Zira bugün gelinen noktada CHP Genel Başkanının yaptığı bu haksız iftira ve hakaret siyaseti nedeniyle kimse CHP muhalefetini konuşmamaktadır. Varlığını sadece Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a saldırma üzerine kuran Kemal Kılıçdaroğlu, tüm grup toplantılarında olduğu gibi kurultayda da Cumhurbaşkanımıza hakaret yağdırmıştır. Ülkemizin geçtiği bu zorlu süreçte milli duruş sergilemek yerine, milli ve manevi değerleri temsil eden Sayın Cumhurbaşkanlığı makamına ve sayın Cumhurbaşkanına hakaret etmeyi tercih etmek ne kadar vicdanidir" dedi. - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Ak Partili Başkan'dan Kılıçdaroğlu İçin Suç Duyurusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement