Ak Partili Başkanlar Sincik'te Toplandı - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Başkanlar Sincik'te Toplandı

Ak Partili Başkanlar Sincik\'te Toplandı

AK Parti İlçe Başkanları ve Yürütme Kurulu Toplantısı Sinçik ilçesinde yapıldı.

28.05.2014 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İlçe Başkanları ve Yürütme Kurulu Toplantısı Sinçik ilçesinde yapıldı.

AK Parti İl Başkanı Av. Halil İbrahim Fırat başkanlığında her ay düzenli olarak yapılan toplantı bu ay Sincik ilçesinde gerçekleştirildi. Sincik ilçesinde gerçekleşen toplantıya Sincik, Kahta, Besni, Gölbaşı, Çelikhan, Tut, Samsat ve Gerger ilçe başkanları ile il yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Aylık olağan başkanlar toplantısına AK Parti Sincik İlçe Başkanı Şevket Öksüz ev sahipliği yaptı. AK Partili başkanlar, genişletilmiş il başkanları toplantısında yapılan çalışmalarla ildeki diğer çalışmaları değerlendirdi.

Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Halil Fırat, "Parti olarak her ay bir ilçemizde ilçe başkanlarımızla bir araya gelerek ilçe başkanlarımızın varsa teşkilatta hem de yapılacak yatırımlar noktasında bir eksiklikleri varsa gidermek için görüş alışverişinde bulunuyoruz. Genelde bu toplantıları Genişletilmiş İl Başkanları toplantılarından sonra yapmaya çalışıyoruz. Genel Merkezin bize verdiği talimatları varsa bizde bu talimatları ilçe başkanlarımıza paylaşıyoruz. Teşkilat anlamında varsa bir eksiklikleri biz ilçe başkanlarımızdan bu talimatları yerine getirmelerini istiyoruz. İlki merkezde olmak üzere her ay bir ilçede düzenli olarak bu toplantıları yapıyoruz. Sincik ilçemizde 2014 yılı yatırım programı kapsamında 250 kişilik bir kapalı spor salonunun yapılması için çalışmalarımızı tamamladık. İleri ki günlerde ihalesi yapılacak. 25 Yataklı İlçe Hastanesinin inşaatı devam ediyor. Sincik-Kahta ve Sincik Yarpuzlu yolunda Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün çalışmaları devam ediyor. Sincik Malatya yolunda yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları devam ediyor. Serince, Onur, Ayengin, Alancık, Karaman ve Çat köy ve mahallelerimizdeki orman arazilerinin 2B kapsamına alınarak hak sahibi köylülerimize satışının yapılması için ilgili kurumlarla görüştük, bu köylerimizin mağduriyeti giderilecektir" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Başkanlar Sincik'te Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement