Ak Partili Beran Çelik Ergani'nin Köylerini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Beran Çelik Ergani'nin Köylerini Ziyaret Etti

Ak Partili Beran Çelik Ergani\'nin Köylerini Ziyaret Etti

Diyarbakır’ın Ergani ilçesine bağlı köyleri ziyaret eden AK Parti milletvekili adayı Beran Çelik, Ankara’daki terör saldırısı nedeniyle seçim çalışmalarını içleri kan ağlaya ağlaya gerçekleştirdiklerini vurguladı.

13.10.2015 13:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Ergani ilçesine bağlı köyleri ziyaret eden AK Parti milletvekili adayı Beran Çelik, Ankara'daki terör saldırısı nedeniyle seçim çalışmalarını içleri kan ağlaya ağlaya gerçekleştirdiklerini vurguladı.

AK Parti Diyarbakır milletvekili adayı Beran Çelik, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Ergani ilçesine bağlı Hacugan, Yakacık, Dallıdağ, Çayköy ve Çukurdere köylerini ziyaret eden Çelik, vatandaşlar, muhtarlar ve kanaat önderleri ile bir araya geldi. Ziyaretlerinde konuşan Çelik, Türkiye'yi yasa boğan, kardeşlik ile birlik ve beraberliğe kast eden Ankara'daki terör saldırısı nedeniyle içlerinin kan ağladığını belirterek, "İçimiz kan ağlasa da çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda ülkemizi daha aydınlık yarınlara ulaştırmak için, milletimizden bir kez daha bize 'evet' demelerini istiyoruz. Tüm çabamız, bir daha bu olayları milletimizin yaşamaması. Bu nedenle ne olursa olsun kendimizi yılmadan milletimize anlatmaya devam edeceğiz" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Beran Çelik Ergani'nin Köylerini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement