Ak Partili Beran Çelik Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Beran Çelik Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Ak Partili Beran Çelik Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Diyarbakır 4’üncü sıra milletvekili adayı Beran Çelik, seçim çalışmaları çerçevesinde, Çermik ilçesine bağlı köyleri ziyaret etti.

05.10.2015 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Diyarbakır 4'üncü sıra milletvekili adayı Beran Çelik, seçim çalışmaları çerçevesinde, Çermik ilçesine bağlı köyleri ziyaret etti. Çelik, burada vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgiyle karşılandı.

AK Parti Diyarbakır 4'üncü sıra milletvekili adayı Beran Çelik, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Hafta sonunu memleketi Çermik ilçesinde geçiren Çelik, Ceylan, Saltepe, Bayat, Dilekpınar, Adalar, Aylan, Kuşlukçayırı, Bircemal, Örenkuyu, Sarıbalta ve Akçörten köyleri ile mezralarını ziyaret etti. Köylerde evleri gezen Çelik'e, vatandaşlar sıcak ve yoğun ilgi gösterdi. Tüm hafta sonunu köylerde yaşayan vatandaşların öneri ve sorunlarını dinlemek için ayırdıklarını ve verimli bir program yaptıklarını belirten Çelik, 1 Kasım'a kadar çalmadıkları kapı bırakmayacaklarını anlattı.

Vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinlediklerini ve seçimlerin hemen ardından sorunlarını çözmek, taleplerini de yerine getirmek için yoğun bir çaba içerisinde olacaklarını aktaran Çelik, "Bugün buralara ne ilk gelişimizdir ne de son gelişimiz olacaktır. Sürekli halkımızın içerisinde olacağız ve onlar için koşturacağız" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Beran Çelik Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement