Ak Partili Berber, Bakan Gibi Karşılandı - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Berber, Bakan Gibi Karşılandı

Ak Partili Berber, Bakan Gibi Karşılandı

AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber Sarıgöl’de bakan gibi karşılandı.

29.05.2015 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber Sarıgöl'de bakan gibi karşılandı. Vatandaşların 'Sizi bakan olarak görmek istiyoruz' dediği Berber, "İnşallah seçimlerden sonra aranıza bakan olarak gelmeyi Allah nasip eder." dedi.

AK Parti Sarıgöl İlçe Başkanı Muhammet Toy ve yönetim kurulu tarafından parti lokalinde karşılanan Recai Berber daha sonra partililerle birlikte Sarıgöl pazarını ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Vatandaşlarla ayak üstü sohbe yapan Recai Berber, üzüm fiyatlarının uçuşa geçtiğini belirterek, "Bakınız okullarda kuru üzüm dağıtımına başladık. Bu yıl okullar kapana kadar verilecek üzümler. Önümüzdeki yılda da devam edecek. Öğrencilere 60 bin kuru üzüm dağıtılacak. Şimdi kuru üzümün fiyatı 5 TL yapıyor." dedi.

Recai Berber'in ziyareti sırasında 73 yaşındaki esnaf Osman Zeybek, "Sizi bu kez bakan olarak aramızda görmek istiyoruz. Sayın bakanım." demesi üzerine Recai Berber tebessüm ederek, "Bakınız bu vatandaşım yılların politikacısı yılların DYP'lisi. İnşallah seçimlerden sonra aranıza bakan olarak gelmeyi Allah nasip eder." şeklinde cevaplaması çevresinde bulunan partililerce de alkışlandı. Recai Berber, daha sonra Sarıgöl Ziraat Odası Toplantı salonunda muhtarla bir araya gelerek, Sarıgöl Ovasında damlama sulama konulu toplantıya katıldı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Berber, Bakan Gibi Karşılandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement