AK Parti Manisa Milletvekili Berber'den MHP Lideri Bahçeli'ye Teşekkür - Son Dakika
Güncel

AK Parti Manisa Milletvekili Berber'den MHP Lideri Bahçeli'ye Teşekkür

AK Parti Manisa Milletvekili Berber\'den MHP Lideri Bahçeli\'ye Teşekkür

AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, MHP'li yurttaşlar destek gördüklerini belirterek "Bize destek verenlere, Devlet Bahçeli'ye çok teşekkür ediyorum." dedi.

02.11.2015 17:23  Güncelleme: 19:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, MHP'ye oy veren birçok kişinin bu seçimde AK Parti'yi desteklediğini belirterek, "Bize destek verenlere, Devlet Bahçeli'ye çok teşekkür ediyorum. Onların sayesinde bunlar oldu. Allah bazen ummadığınız yerden destek verir" açıklamasında bulundu.

YURT DIŞI OYLARI BEŞİNCİ VEKİLİ GETİRDİ

Manisa'da yurt dışı oylarının dağılımıyla birlikte kentteki milletvekili sayısını beşe çıkaran AK Parti'de, sevinç hakim. AK Parti İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısında AK Partililer, seçim sonuçlarırı değerlendirdi.

MANİSALI VEKİLLER BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ

AK Parti Manisa milletvekilleri Recai Berber, Uğur Aydemir ve Murat Baybatur ile bu seçimde meclise girmeyi hak kazanan İsmail Bilen, İl Başkanı Zülfikar Gürcan, AK Partili belediye başkanları, ilçe başkanları ve partililer toplantıya katıldı.

"KİBİRDEN UZAK BİR ŞEKİLDE ÇALIŞACAĞIZ"

Konuşma yapan AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, "7 Haziran'da halkın bize verdiği mesajı çok iyi anladık. Kibirden, gururdan uzak bir şekilde çalışacağız. Büyük bir mutluluk yaşıyoruz. Sandıkları patlattık ama mesuliyetimiz de arttı. 5'inci milletvekili çıkaramadık diye buruk bir sevinç yaşamıştık. Ama yurt dışından gelen oylarla birlikte neticeler değişince zaferimizi kutladık. Bugün bayramımızı yaşıyoruz" dedi.

"PABUCUN PAHALI OLDUĞUNU HERKES GÖRDÜ"

Bir diğer Milletvekili Uğur Aydemir de milletin koalisyonu sandıkta kurduğunu belirterek, seçmenlere teşekkür etti. Aydemir, 1 Kasım seçimlerine ilk günkü aşkla çalıştıklarını dile getirerek, "Vatandaş memleket meselesi' dedi. Partisini bir kenara bıraktı. AK Parti'ye destek verdi. 7 Haziran'da yapılan hataları bir daha yapmadık. Kimse rehavete kapılmadı. Pabucun pahalı olduğunu herkes gördü" diye konuştu.

"7 HAZİRAN'DA BİRAZ REHAVET VARDI"

Büyük bir zafer kazandıklarını söyleyen AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber de, "Manisa koptu, ayağa kalktı. 7 Haziran'da biraz rehavet vardı. Yurt dışında önemli çalışmalarım oldu. Yurt dışında oy vermeye gitmeyenlerin çoğu AK Partili. 7 Haziran'da ihmal edilen hususa genel merkez ağırlık verdi. Yurt dışındaki bu çalışmalar Manisa'ya 5'inci milletvekilini kazandırdı" dedi.

Manisa'ya yurt dışı oylarının dağılımından 24 bin 600 oy geldiğini kaydeden Berber, bu oyların 13 bin 800'ünü AK Parti'nin aldığını açıkladı.

BAHÇELİ'YE TEŞEKKÜR ETTİ

MHP'ye oy veren birçok kişinin bu seçimde AK Parti'yi desteklediğini dile getiren Berber, "Bize destek verenlere, Devlet Bahçeli'ye çok teşekkür ediyorum. Onların sayesinde bunlar oldu. Allah bazen ummadığınız yerden destek verir" dedi.

"MİLLET BİZE SON BİR KREDİ VERDİ"

Halktan son bir kredi aldıklarını söyleyen AK Partili Berber, "Bize oy vermeyen hatta bu sonuçlardan memnun olmayan, tedirgin olan insanların bu coşkuya ve bu hoşgörüye kucaklamaya, barışa ihtiyacı var. Millet bize son bir kredi verdi. Potansiyel olarak AK Parti'ye oy veren yüzde 65 var. 7 Haziran'dan sonra millet bize niye küstü niye kırıldı diye araştırdık. Millet bize bir kredi verdi. Bunu tam destek olarak görmeyelim. Eğer kullanamazsak son kredidir. Hesabını 4 sene sonra sorar. Verdiğimiz sözleri mutlaka yerine getirmeliyiz" dedi.

Konuşmaların ardından AK Parti'nin Manisa milletvekilleri el ele tutuşup havaya kaldırarak zafer pozu verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AK Parti Manisa Milletvekili Berber'den MHP Lideri Bahçeli'ye Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • MANSUR: BU BAHÇELİ AKP AJANI BENCE 8 2 Yanıtla
  • 1000 göllü musa: Korkarım akp ,terörün kökünü kazıyacağız dedikten sonra , milleti kandırıp tekrar masaya otursun... 2 3 Yanıtla
  • bozkurt: allah büyük adı herif küçük beyninle dalga geçmeye calisiyor 1 3 Yanıtla MHP AKP nin İKTİDAR SEBEBİYDİR: Evet sayın şehit KELELER siz bu KELECİĞİ HAK ediyorsunuz gemicikler siziğndir kele şehitler 1 20
  • NotinghamForest: gün gelir devran döner.milliyetçi hareket her zaman var olacaktır.yaşasın Türkiye cumhuriyeti. 3 1 Yanıtla
  • NAYLON TÜRKİYE AKP DEVLETİ: KELELER ÖLMEZ İKTİDAR BÖLÜNMEZ 1 1 Yanıtla
  • vatan: Defol git artık bahçeli... 1 0 Yanıtla
  • ANTİ AKP: 1 KASIM 2015 SEÇİMLERİNDE AKP VE SEÇMENİNİN TA EN BAŞINDAN OLDUĞU GİBİ TÜRKİYE NİN BEKASI BAKIMINDAN MEMLEKETE BİR ŞEYLER KAZANDIRACAKLARINA ÖNCE KENDİLERİNİ İNANDIRMIŞLAR SONRA PEŞLERİNDEN KOŞTURAN SEÇMENİ İNANDIRMIŞLARDIR BU DURUM TÜRKİYE NİN BEKASI BAKIMINDAN NE KAZANDIRIP NE KAYBETTİRECEĞİ BELLİ OLMAYAN BAŞI VE SONU BELİRSİZ KARIŞIK VE KARANLIK BİR SÜREÇTİR TÜRKİYE BİR KARADELİĞİN BİR GİRDABIN İÇERİSİNDE SÜRÜKLENEREK KAYBOLUP GİTMESİNİ BÜYÜK BİR OLASILIKLA MUHTEMEL OLARAK GÖRMEKTEYİM... 0 0 Yanıtla
  • VATANDAŞ: Unutmayin bizim oylarin hepsi emanettir, gerkince geri almasinida biliriz. Bakslim zaman kararimizi nasi etkiler görecegiz. 0 0 Yanıtla
  • Şehitler Ölmez: Bahçeli harbiden bir devlet adamı ( devletin menfaati için ne yapmak gerekiyorsa onu gizliden yapıyor:) 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    03:03 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da Sağlık Mahallesi'nde bir apartmanda meydana gelen olayda, ev sahibi Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şüpheli Serkan Z. ise polis tarafından yakalandı.

  • Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü
    02:54 Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü

    Bolu'nun Sağlık Mahallesi'nde ailenin damadı, tartıştığı eşi ve 65 yaşındaki kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Damat, polis ekiplerinin takibi neticesinde kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.

  • Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı
    02:30 Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı

    Ankara'nın Sincan ilçesinde alkollü bir sürücü, trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarptı. 3 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Olayın ardından kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

  • Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı
    02:26 Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı

    Uşak'ın Fatih Mahallesi'nde meydana gelen kazada, minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada karı koca yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumu iyi olduğu belirtilirken, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.


Advertisement