Ak Partili Bulum, Seçim Çalışmalarına Maltepe'de Devam Etti - Son Dakika
Politika

Ak Partili Bulum, Seçim Çalışmalarına Maltepe'de Devam Etti

Ak Partili Bulum, Seçim Çalışmalarına Maltepe\'de Devam Etti

AK Parti İstanbul 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Ramazan Bulum, seçim çalışmaları kapsamında Maltepe’de esnaf ve kıraathane ziyaretinde bulundu.

12.10.2015 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İstanbul 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Ramazan Bulum, seçim çalışmaları kapsamında Maltepe'de esnaf ve kıraathane ziyaretinde bulundu. Ramazan Bulum, yaptığı açıklamada, "Doğu ve Güneydoğu illerini temsil eden parti AK Parti'dir. Çünkü AK Parti en büyük yatırımlarını bu illerimize yapmıştır" dedi.

Maltepe'de esnaf ve kıraathane ziyaretinde bulunan AK Parti İstanbul 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Ramazan Bulum, vatandaşlarla sohbet etti. Burada vatandaşların 1 Kasım seçimlerinden beklentilerini dinleyen Bulum, yaptığı konuşmada AK Parti'nin Doğu ve Güneydoğu illerinde yaptığı yatırımlara dikkat çekti.

HDP'nin 7 Haziran seçimlerinde barışı sağlama vaadinin inandırıcı olmadığını kaydeden Bulum, "Doğu ve Güneydoğu illerini temsil eden parti AK Parti'dir. Çünkü AK Parti en büyük yatırımlarını bu illerimize yapmıştır. Havaalanları, duble yolları, sağlık, eğitim ve ulaşıma kadar her türlü hizmeti AK Parti kazandırmıştır" ifadelerini kullandı.

Bulum, sözlerine şöyle devam etti: "Çünkü biz insanlarımızı seviyoruz. Bizler bütünüz. Irkçılık yapmıyoruz. Doğu ve Güneydoğulu kardeşlerimizin temsilcileri AK Parti'dir. Bu illerimiz ancak AK Parti sayesinde kalkınabilir." - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ak Partili Bulum, Seçim Çalışmalarına Maltepe'de Devam Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement