Ak Partili Burak, Temayülden Mutlu Ayrıldı - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Burak, Temayülden Mutlu Ayrıldı

Ak Partili Burak, Temayülden Mutlu Ayrıldı

IHAAW190556-YRL/02-03-2015 - AK PARTİLİ BURAK, TEMAYÜLDEN MUTLU AYRILDI (FOTOĞRAFLI) MANİSA (İHA) - AK Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Şükriye Burak, Manisa Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşen temayül yoklamasında gördüğü büyük ilgi karşısında desteklerini ve dualarını esirgemeyen herkese teşekkür etti.

02.03.2015 19:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

IHAAW190556-YRL/02-03-2015

- AK PARTİLİ BURAK, TEMAYÜLDEN MUTLU AYRILDI

(FOTOĞRAFLI)

MANİSA (İHA) - AK Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Şükriye Burak, Manisa Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleşen temayül yoklamasında gördüğü büyük ilgi karşısında desteklerini ve dualarını esirgemeyen herkese teşekkür etti.

AK Parti Manisa Milletvekili Şükriye Burak, 2 bini aşkın teşkilat mensubunun oy kullandığı temayül yoklamasında büyük ilgi ve sevgi ile karşılandı. Teşkilat mensuplarının gösterdiği teveccüh ve yoğun ilgi karşısında duyduğu mutluluğu dile getiren Burak, "Manisamız için hayırlı olmasını temenni ettiğimiz temayül yoklamamızda desteklerini esirgemeyen, iyi dilekleri ile beni güçlendiren, gururlandıran değerli yöneticilerimize ve dava arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Rabbim Hak'ka ve Halka hizmet düsturu ile yola çıkan tüm aday adayı arkadaşlarımızın da yar ve yardımcısı olsun" dedi.

"Biz birlikte daha güçlüyüz, daha da güçleneceğiz" sözleri ile teşkilatın gücünün artacağına ve Yeni Türkiye'nin inşa sürecinin hızlanacağına vurgu yapan Burak," Temayül yoklaması teşkilatın gönlünü ve gücünü göstermektedir. Yağmura rağmen yoğun katılımın olması Tüm Türkiye'ye AK Parti'nin 13 yıllık başarısının gücünü gösterdi.Teşkilat içindeki birlik beraberlik ve destek anlayışından hep kuvvet doğdu, bundan sonra da doğacak. Teşkilatımızın artan gücü ile birlikte Yeni Türkiye'mizin inşa süreci de hızlanacak." şeklinde konuştu.

(ÖA-Y)

02.03.2015 19: 06: 46 TSI

NNNN - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Burak, Temayülden Mutlu Ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement