Ak Partili Çamlı: "Halkımızla Birlikte İktidara Yürüyoruz" - Son Dakika
Politika

Ak Partili Çamlı: "Halkımızla Birlikte İktidara Yürüyoruz"

AK Parti’nin 7 Haziran seçiminde verilen mesajı iyi algıladığını söyleyen AK Parti İstanbul 2’nci Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Hamdi Çamlı, “Mesajı aldık ve gereken değerlendirmeleri yaptık. Halkın talepleri doğrultusunda karşılarına çıktık. Bu yolun sonu tek başına iktidar olacak” dedi.

19.10.2015 11:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'nin 7 Haziran seçiminde verilen mesajı iyi algıladığını söyleyen AK Parti İstanbul 2'nci Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Hamdi Çamlı, "Mesajı aldık ve gereken değerlendirmeleri yaptık. Halkın talepleri doğrultusunda karşılarına çıktık. Bu yolun sonu tek başına iktidar olacak" dedi.

AK Parti İstanbul 2'nci Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Hamdi Çamlı, parti teşkilat üyeleri ile birlikte Beyoğlu'nda esnaf ziyaretine çıktı. Seçim çalışmaları kapsamında esnaflarla bir araya gelen Çamlı, 1 Kasımda yapılacak seçimler için partisine destek istedi.

Seçim çalışmalarının oldukça iyi yönde gittiğini belirten Ahmet Hamdi Çamlı, "AK Parti halkımızın 7 Haziran'da verdiği mesajı aldı ve değerlendirdi. Hem genel merkez yönetiminde hem de milletvekili listemizde değişiklikler oldu. Beyannamemiz halkın talepleri noktasında oluşturuldu. Halkımızda bunun olumlu yansımalarını görüyoruz. AK Parti'nin tek başına iktidarına doğru emin adımlar ilerliyoruz. Bunu sokakta karşılaştığımız vatandaşlardan duyuyoruz" dedi.

Muhalefet partilerinin oy oranlarında 7 Haziran seçimlerine göre bir kayma olduğunu da sözlerine ekleyen Çamlı, " Milliyetçi Hareket Partisi, Bahçeli'nin tavırlarından dolayı bir oy kaybı içine girdi. HDP ise terörle arasına mesafe koyamadı. Onlarda da oy kaybı olacaktır. Biz AK Parti olarak milletimizle el ele yürüyüşe geçtik. Bu yürüyüşün sonu tek başına güçlü bir iktidar olacaktır" diye konuştu.

AK Partili Çamlı, seçim beyannamelerinin halk nezdinde ciddi bir yankı uyandırdığını ifade ederek, "Seçim beyannamemiz doğumdan başlayarak emekliye kadar her kesimin hayatına olumlu yönde dokunuyor. Muhalefet partilerinin seçim beyannameleri ise halk nezdinde kabul görmüş gibi görünmüyor. Zaten iktidar olmak gibi bir dertleri yok. İktidar olamayacaklarını bildikleri için de bol keseden sallıyorlar. Buna karşın bizim ciddi ve ayakları yere basan bir beyannamemiz var" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ak Partili Çamlı: 'Halkımızla Birlikte İktidara Yürüyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement