Ak Partili Çavuşoğlu: "Şimdi Antalya'ya ve Türkiye'ye Sahip Çıkma Zamanıdır" - Son Dakika
Politika

Ak Partili Çavuşoğlu: "Şimdi Antalya'ya ve Türkiye'ye Sahip Çıkma Zamanıdır"

Ak Partili Çavuşoğlu: "Şimdi Antalya\'ya ve Türkiye\'ye Sahip Çıkma Zamanıdır"

ANTALYA (İHA) – AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya 1. sıra milletvekili adayı Mevlüt Çavuşoğlu, “Şimdi Antalya’ya ve Türkiye’ye sahip çıkma zamanıdır.

24.10.2015 19:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANTALYA (İHA) – AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya 1. sıra milletvekili adayı Mevlüt Çavuşoğlu, "Şimdi Antalya'ya ve Türkiye'ye sahip çıkma zamanıdır. Hem projelerimizi, hem de Türkiye için seçimin önemini anlatacağız. Millet gerçekleri görüyor" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya 1. sıra milletvekili adayı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Korkuteli İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen istişare toplantısına katılmak ve sivil toplum kuruluşları ile buluşmak için Korkuteli'ne geldi. İlk olarak İlçe binasına gelen Çavuşoğlu, milletvekili adayları Av. Hakkı Beşkazalı, Mustafa Akdeniz ve AK Parti İlçe Başkanı İlhami Yıldıran ile istişare toplantısı yaptı.

Antalya projelerinin yer aldığı kısa film tanıtımının ardından konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, "Geride kalan 14 yılda çok şeyler başardıklarını ve ülkeyi baştan sona değiştirdiklerini anımsatarak, milletin ve ülkenin kendine güvenini geri kazandırdıklarını ifade etti. Türkiye'nin güçlü bir ülke olduğunu, daha fazla çalışıp hizmet edeceklerini dile getiren Çavuşoğlu, şöyle konuştu:

"Şimdi Antalya'ya ve Türkiye'ye sahip çıkma zamanıdır. Siz zaten bunun bilincindesiniz ama bunu herkese anlatacağız. Hem projelerimizi, hem de Türkiye için seçimin önemini anlatacağız. Millet gerçekleri görüyor. 7 Haziran'dan bu yana partilerin tutumunu da görüyor, Bahçeli'nin de tutumunu görüyor. HDP'ye oy verenler de gerçeği görmeye başladı. Bu ülkenin ekonomisini, eğitimini başka bir partiye emanet edemeyeceğini milletimiz anladı. Bu sebeplerden dolayı bu kadroların sorumluluğu herkesten çok daha fazla."

Çavuşoğlu, birçok engellemelerle karşılaştıklarını, bunların her birini milletin desteğiyle atlattıklarını anımsatarak son olarak Gezi Parkı olaylarının başlatıldığını, 17-25 Aralık süreci yaşandığını ve PKK terör örgütünün öne sürüldüğünü kaydetti. Terörle mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceklerini vurgulayan Çavuşoğlu, bu mücadelede yerli savunma sanayi ürünlerinin de kullanıldığına dikkati çekti.

İstişare toplantısının ardından öğretmenevine geçen Çavuşoğlu, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlarla düzenlenen toplantıya katıldı. Partisinin projeleri hakkında bilgi veren Çavuşoğlu, 14 senede 20 milyar liradan fazla bütçeyi Ankara'dan getirdiklerini ifade etti. Türkiye'nin sağlık alanında kaydettiği gelişmeye dikkati çeken Çavuşoğlu, "Şimdi bunu daha da geliştirmemiz lazım. Milli aşımız olması lazım. Sağlıkta kullanılan tüm tesisatları da kendimiz üretmemiz lazım. Nasıl uçak, insansız hava aracı yapıyorsak nasıl kendi tankımızı yapıyorsak kendi silahımızı yapıyorsak sağlık ve diğer alanlarda da milli üretimi güçlendirmemiz lazım" dedi.

Terör örgütlerinin Türkiye'ye saldırmasının tesadüf olmadığını kaydeden Çavuşoğlu, terörle mücadelenin sürdüğünü ve bunların da aşılacağını söyledi. Çavuşoğlu, "HDP'yi anladık. HDP, PKK'nın uydusu kukla bir parti. Onun güdümünden çıkamayacaklarını da gösterdiler. Onun barajı nasıl aştığını da çok iyi biliyoruz. Diyarbakır'da geçen seçimlerden önce bomba nasıl patlatıldıysa şimdi Ankara'daki bomba da aynı amaçla patlatıldı" diye konuştu.

Çavuşoğlu daha sonra yaya olarak esnaf gezisi yaparak Nur Pastanesinde Yanıksı dondurma yedikten sonra ilçeden ayrıldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ak Partili Çavuşoğlu: 'Şimdi Antalya'ya ve Türkiye'ye Sahip Çıkma Zamanıdır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı: 6 bin 299 çift başvurdu
    17:11 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı: 6 bin 299 çift başvurdu

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu'na bugün itibarıyla 6 bin 299 çiftin başvurduğunu belirterek, başvuruların değerlendirildiğini ve olumlu sonuçlanan çiftlerin evlilik öncesi eğitimlere alındığını, resmi nikahın ardından da kredilerin hesaplarına yatmaya başlayacağını söyledi. Göktaş ayrıca, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına 8 bin personel alımının Nisan ayı içerisinde gerçekleştirileceğini belirtti.

  • Isparta'da Mahalli İdareler Seçimleri için Tedbirler Görüşüldü
    17:08 Isparta'da Mahalli İdareler Seçimleri için Tedbirler Görüşüldü

    Isparta Valisi Aydın Baruş başkanlığında düzenlenen Seçim Koordinasyonu ve Güvenliği Toplantısı'nda, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için alınan ve alınacak tedbirler değerlendirildi. Toplantıda, Isparta genelinde 330 bin 236 seçmenin bin 153 sandıkta oy kullanacağı ve seçimler boyunca 2 bin 28 polis ve jandarmanın görev yapacağı bildirildi.

  • Turgut Altınok, Antalya'daki 600 konut iddialarını yalanladı
    17:03 Turgut Altınok, Antalya'daki 600 konut iddialarını yalanladı

    Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, Antalya'da 600 konutunun bulunmadığını belgeyle kanıtladı.

  • Yüreğir Belediyesi tarafından yapılan aile sağlığı merkezi hizmete girdi
    17:01 Yüreğir Belediyesi tarafından yapılan aile sağlığı merkezi hizmete girdi

    Yüreğir Belediyesi tarafından yapılan aile sağlığı merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışta konuşan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, merkezin hayırlı olmasını diledi ve sağlık alanında yapılan yatırımların devam edeceğini belirtti. Törene, Cumhur İttifakı'nın Yüreğir Belediye Başkan adayı Halil Nacar da katıldı.

  • Mustafa Bozbey: Kentsel dönüşüm sözcüğüne hakaret ediyorlar
    16:59 Mustafa Bozbey: Kentsel dönüşüm sözcüğüne hakaret ediyorlar

    CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Bursa'da kentsel dönüşümün yapılmadığını belirterek, kentsel dönüşümün planlar dahilinde yapılması gerektiğini söyledi.

  • Muhammet Kökten, Fethiye'de mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi
    16:58 Muhammet Kökten, Fethiye'de mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi

    Cumhur İttifakı'nın Fethiye Belediye Başkan adayı Muhammet Kökten, Tuzla Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek seçim çalışmalarını sürdürdü. Kökten, beş yıl boyunca halkın yanında olacağını ve deprem gibi olası felaketlere karşı tedbirler alacaklarını belirtti. Ayrıca, trafik sorununu çözmek, yeni belediye hizmet binası yapmak ve körfezdeki balçığı tarım gübresi olarak kullanmak gibi projelerini de açıkladı. AK Parti Milletvekili Yakup Otgöz ise Kökten'e destek vererek Fethiye'nin iktidarla buluşması gerektiğini vurguladı.

  • Esat Ergüler, Nazilli'de halkla buluştu
    16:58 Esat Ergüler, Nazilli'de halkla buluştu

    Aydın'ın en büyük ilçesi Nazilli Belediyesi'nin eski başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkan Adayı Esat Ergüler, Perşembe Pazarı'nda halkla bir araya geldi. Genç bir kadın seçmenin sorusu üzerine Ergüler, ulaşılabilir bir başkan olacağını söyledi.

  • 31 Mart'ta yapılacak seçimlerde 81 il, 973 ilçe ve 390 belde belediye başkanı belirlenecek
    16:56 31 Mart'ta yapılacak seçimlerde 81 il, 973 ilçe ve 390 belde belediye başkanı belirlenecek

    31 Mart'ta gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Türkiye genelinde 81 il, 973 ilçe ve 390 belde belediye başkanı ile 50 bin 336 muhtar seçilecek. Ayrıca, il genel meclisi üyeliği ve belediye meclis üyeliği seçimleri de aynı tarihte yapılacak.


Advertisement