Ak Partili Çelik Parti Müşahitleriyle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Çelik Parti Müşahitleriyle Bir Araya Geldi

Ak Partili Çelik Parti Müşahitleriyle Bir Araya Geldi

AK Parti Mardin milletvekili adayı Süleyman Çelik, 1 Kasım seçimlerinde görev yapacak olan partili müşahitleriyle bir araya geldi.

30.10.2015 11:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Mardin milletvekili adayı Süleyman Çelik, 1 Kasım seçimlerinde görev yapacak olan partili müşahitleriyle bir araya geldi.

Müşahitlere görev yapacakları sandıklarda seçmenin özgür iradesine saygı göstermeleri ve buna riayet etmeyenlerin önüne geçmeleri konusunda uyarılarda bulunan Çelik, "Sandık güvenliği gerçekten çok önemli. Sandıkta seçim kazanılır. Bizler sizler ile beraber gece gündüz demeden köy köy, kasaba kasaba, ev ev dolaşarak AK Parti'nin yaptıkları hizmetleri anlatarak ve alın terimizle halktan oy istiyoruz. Kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve bütün teşkilatımız bu anlamda büyük bir gayret içerisinde. Sizler sayın bakanımızın söylediği gibi sıradan bir parti temsilcisi değilsiniz. Kutlu bir davanın temsilcilerisiniz. Sizler Türkiye Cumhuriyeti'nin yöneten bir partinin temsilcilerisiniz. Sizler Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan'ın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun temsilcilerisiniz" dedi.

"SİZLER BARIŞ ELÇİLERİSİNİZ"

Müşahitlerin görevlerinin hem kutsal hem de önemli olduğuna dikkat çeken Çelik, şunları kaydetti:

"Kendinizle ne kadar övünseniz azdır. Bu sıkıntılı dönemde partiye sahip çıkmak, partinin ilkelerine sahip çıkmak, ülkeye, bölgeye ve Kızıltepe'ye sahip çıkmak gerçekten büyük erdemdir. Sizler birer barış elçilersiniz. Sizler bu bölgede akan kanı durdurmak için çaba gösteren birer kahramansınız. Sizler ülkenizi seven, bölgenizi seven ve Kürtlüğünden taviz vermeyen kahraman birer vatandaşsınız. Hepimizin bu kutlu davada ki mücadelesinde Allah hepimizi inşallah Muvaffak edecek. Alın terimizin karşılığı olan başarıyı da beraberinde getirecektir. Bize haksızlık yapılmasın istiyoruz. Geçen seçimleri biz kale almıyoruz. Ne olduğunu ne bittiğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Ama bu yeni seçim bizim için bir geri dönüş, bir silkiniş, bir uyanış olacaktır. O yüzden siz sandık görevlileri sahip çıkacaksınız. Halkın hür iradesine saygıları olmadığı için silahı da ellerinde sigorta gibi tutuyorlar. Oysa ki, geldiğimiz noktada bizlerin ve siz değerli AK Parti ailesinin barıştan, huzurdan, kardeşlikten yana hiçbir sıkıntısı yok. Bütün şiarımız bütün mücadelemiz bütün çabamız bu bölgenin huzura kavuşması bu bölgede birlik ve beraberliğin olması bu bölgede kardeşliğin hakim olmasıdır." - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Çelik Parti Müşahitleriyle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement